Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Gamila Rocks Mountain Hotel

Το Gamila Rocks Mountain Hotel προσφέρεται για μια μοναδική εμπειρία διακοπών. Βρίσκεται στο γραφικό χωριό Αρίστη, σε μια καταπράσινη πλαγιά με υψόμετρο 650 μέτρων, λίγα μόνο λεπτά από τα κρυστάλλινα νερά του ποταμού Βοϊδομάτη.

Περιτριγυρισμένο από ένα συναρπαστικό φυσικό τοπίο, συνδυάζει την άνεση και την πολυτέλεια. Διαθέτει σάουνα, γυμναστήριο, εξωτερικό Hydropool, δωμάτια φτιαγμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια, πρωινό μπουφέ πλούσιο σε σπιτικές γεύσεις, wine bar με αίθουσα μπιλιάρδου, δωρεάν Wi-Fi και έμπειρους συνεργάτες που διοργανώνουν αξέχαστες δραστηριότητες.

Gamila Rocks Mountain Hotel

Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου φροντίζουν καθημερινά ώστε να προσφέρονται στον μπουφέ του πρωινού, διάφορα τοπικά εδέσματα από υγιεινές πρώτες ύλες τις οποίες προμηθεύονται από ντόπιους παραγωγούς!

Το πρωινό περιλαμβάνει επιλογές όπως φρέσκο μυρωδάτο βούτυρο, ζεστό ξεροψημένο ψωμί διαφόρων ειδών, σπιτικές χειροποίητες μαρμελάδες από διάφορα φρούτα του κτήματος των ιδιοκτητών, τσάι κι ροφήματα που συλλέγονται από βότανα που βρίσκονται στις πλαγιές της Γκραμπάλας, τις παρυφές του Λαπάτου και της Κλειδωνιάς και στο φαράγγι του Βίκου, γνήσιο θυμαρίσιο μέλι από τοπικούς παραγωγούς του Βίκου και της Αρίστης, αυγά και γάλα ημέρας από τους ντόπιους κτηνοτρόφους κ.ά.

14118

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα
Χοιρινή Ωμοπλάτη
Γιαούρτι Στραγγιστό
Πευκόμελο (Μέλι Πεύκου)
Μαρμελάδα Σύκο
Γλυκό κουταλιού Σύκο
Ζαγορίτικη Αλευρόπιτα
Κουλουράκια Βουτύρου
Παξιμάδια Σταρένια
Ψωμί με προζύμι
Ελιές Καλαμών
Μήλα
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Gamila Rocks Mountain Hotel

Διεύθυνση:ΑΡΙΣΤΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Τηλέφωνο:26530 41070
Ιστότοπος: http://www.gamilarocks.gr

Gamila Rocks Mountain Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.