Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Hotel Galini

Το ξενοδοχείο Γαλήνη βρίσκεται στο κέντρο της Σκάλας Ερεσού σε μια ήσυχη και όμορφη γειτονιά, 80 μέτρα από την παραλία και σε απόσταση αναπνοής από όλα τα σημεία ενδιαφέροντος του οικισμού. Οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένες για να τις απολαμβάνουν οι πελάτες, πολλοί από τους οποίους έρχονται κάθε χρόνο γοητευμένοι από την καλή εξυπηρέτηση, την καθαριότητα και το φιλικό περιβάλλον. Το ξενοδοχείο διαθέτει 20 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και δίνει μεγάλη βαρύτητα στη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και φιλικών προς το περιβάλλον υλικών.

Hotel Galini

Το Ελληνικό Πρωινό στο ξενοδοχείο περιλαμβάνει παραδοσιακές σπιτικές μαρμελάδες (με γεύσεις από σύκα Ερεσού, κυδώνι, βερίκοκο κλπ), γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής διατροφικής και γαστρονομικής αξίας (κασέρι Ερεσού, λαδοτύρι, μυτζήθρα, ανθότυρο και φέτα) από παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής, χάχλες (πιτάκια από τραχανά) , ελιές από το οικογενειακό κτήμα, γιαούρτι με μέλι, φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Επιπλέον, από τους γυναικείους συνεταιρισμούς της Λέσβου έρχονται προμήθειες σε παστέλι, κουλουράκια και άλλες λιχουδιές. Τα κέικ γλυκά ή καμιά φορά και αλμυρά, είναι πάντα ολόφρεσκα, ενώ το σφουγγάτο, το τάραμα, τα αυγά με ντομάτα ή με λουκάνικα εναλλάσσονται, ώστε να χαρίζουν ποικιλία στο πρωινό του ξενοδοχείου Γαλήνη. Συχνά υπάρχουν μικρές εκπλήξεις ανάλογα την εποχή, πάντα με γνώμονα την ποιότητα και τον σεβασμό των φιλοξενούμενων.

07365

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Λαδοτύρι Μυτιλήνης (ΠΟΠ)
Σαλάμι Αέρος
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Σύκο
Γλυκό κουταλιού Κυδώνι
Τυρόπιτα
Κουλουράκια με Αμύγδαλα
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Σταρένιο (Ψωμί Λευκό)
Ελιές Πράσινες
Κεράσια
Αλισφακιά (Φασκόμηλο)
Ελληνικός καφές

Hotel Galini

Διεύθυνση:ΣΚΑΛΑ ΕΡΕΣΣΟΥ ΛΕΣΒΟΥ
Τηλέφωνο:22530 53138
Ιστότοπος: http://www.hotel-galinos.gr/

Hotel Galini

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.