Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Hotel Galaxidi

Το ξενοδοχείο “Γαλαξίδι” βρίσκεται στην ομώνυμη κωμόπολη της Φωκίδας, 100 μέτρα από το λιμάνι και την αγορά. Στην είσοδο, ανεμίζουν σημαίες με το ναυτικό κώδικα, ενώ το βασικό υλικά που επικρατεί στον χώρο είναι το ξύλο, ενώ προχωρώντας οι επισκέπτες αντικρίζουν φωτογραφίες από καράβια και χάρτες. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 22 δωμάτια με μπαλκόνι που παρέχουν όλες τις ανέσεις. Επιπλέον, μπορεί κανείς να απολαύσει το πρωινό του ξενοδοχείου στην αυλή κατά τους θερινούς μήνες ή στην εσωτερική αίθουσα πρωινού κατά τον χειμώνα.

Hotel Galaxidi

Το πρωινό του ξενοδοχείου “Γαλαξίδι”, αυστηρά επιλεγμένο από την παραγωγή των ιδιοκτητών σε συνδυασμό με την φαντασία της κ. Ζωής που το ετοιμάζει με αγάπη και μεράκι γίνεται το πιο απαραίτητο γεύμα για να ξεκινήσει η μέρα με ενέργεια και όρεξη! Τους καλοκαιρινούς μήνες σερβίρεται στη μεγάλη και δροσερή αυλή, ενώ τον χειμώνα στη ζεστή και όμορφη αίθουσα πρωινού.

Το πρωινό αποτελείται από θυμαρίσιο μέλι ιδιοπαραγωγής, αυγά από το κτήμα του κ. Σωτήρη, άλλα και φρέσκα φρούτα επιλεγμένα και καλλιεργημένα από τον ίδιο. Αξίζει να δοκιμάσει κανείς την ομελέτα, το γάλα, το πρόβειο γιαούρτι τοπικού παραγωγού, τα σπιτικά γλυκά του κουταλιού, τα άφθονα είδη καφέ και τσαγιού, καθώς και τα αφεψήματα βοτάνων, τον φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού, τις ποικιλίες ζεστού ψωμιού από τον τοπικό φούρνο κ.ά.

Ο πρωινός μπουφές ολοκληρώνεται με φρέσκο βούτυρο, σπιτικές μαρμελάδες ιδιοπαραγωγής που χρησιμοποιούνται και στα κέικ, σιμιγδαλένιο χαλβά και διάφορα σπιτικά γλυκά που διαφοροποιούνται ανάλογα με την εποχή.

09007

Hotel Galaxidi

Διεύθυνση:ΓΑΛΑΞΙΔΙ
Τηλέφωνο:22650 41850
Ιστότοπος: http://www.hotelgalaxidi.gr

Hotel Galaxidi

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.