Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Gaia Kaimaktsalan Hotel & Spa

Σε απόσταση 7 χλμ από την Αριδαία και μόλις 2 χλμ μακριά από τα ιαματικά λουτρά Πόζαρ, βρίσκεται το ξενοδοχείο Γαία Καϊμακτσαλάν. Κτισμένο μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο στους πρόποδες του Βόρα (Καϊμακτσαλάν) και ντυμένο με την παραδοσιακή πέτρα της περιοχής, αποτελεί ιδανικό προορισμό τόσο για τους κρύους μήνες του χειμώνα, όσο και για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο και spa, που χάρη στη σφραγίδα των ανθρώπων του αποπνέει πολυτέλεια και ζωντάνια όλο το 24ωρο!

Gaia Kaimaktsalan Hotel & Spa

Το πλούσιο παραδοσιακό πρωινό του Γαία Καϊμακτσαλάν, σερβίρεται σε μπουφέ στην τραπεζαρία με θέα τους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν ή και στο δωμάτιο εάν κάποιος το επιθυμεί.

Το πρωινό ετοιμάζεται με ιδιαίτερη έμφαση, με πρώτες ύλες που προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς, ενώ όλα είναι φτιαγμένα με μεράκι από την οικοδέσποινα του ξενοδοχείου, κυρία Χαρούλα!

Σπιτικές μαρμελάδες, τυρόπιτες, χορτόπιτες, λουκουμάδες, κέικ αλλά και ομελέτες από φρέσκα αυγά είναι μερικά μόνο από τα λαχταριστά εδέσματα που διατίθενται. Επίσης μπορεί κανείς να απολαύσει διαλεχτά αλλαντικά και διάφορα είδη ελληνικών τυριών, αλλά και φρέσκο ή στραγγιστό γιαούρτι. Σε περιόδους νηστείας το μενού περιλαμβάνει και αρτήσιμα εδέσματα, όπως γλυκό με σοκολάτα, ταχίνι και δαμάσκηνα ή αλμυρές πίτες με χόρτα.

Οι επισκέπτες μπορούν ακόμα να απολαύσουν το χυμό ή το ρόφημά τους, ανάλογα με τις επιθυμίες τους (καφές, τσάι και γάλα).

13735

Gaia Kaimaktsalan Hotel & Spa

Διεύθυνση:ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΕΛΛΑΣ
Τηλέφωνο:23840 22858

Gaia Kaimaktsalan Hotel & Spa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.