Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Gaia Guesthouse

O ξενώνας Γαία βρίσκεται στο Δίλοφο, ένα από τα πιο όμορφα και καλοδιατηρημένα χωριά του Ζαγορίου. Η ιστορία του ξεκίνησε όταν, με πολύ μεράκι και κόπο, επισκευάστηκε ένα ερειπωμένο αρχοντικό του 1862 που στη συνέχεια μετατράπηκε σε ξενώνα 7 δωματίων.

Οι επεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν είναι συμβατές με τα δεδομένα του οικισμού, δημιουργώντας παράλληλα ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον για τους επισκέπτες. Ο ξενώνας ονομάσθηκε Γαία ώστε να τονιστεί η γήινη προέλευση των υλικών κατασκευής του.

Gaia Guesthouse

Στον Ξενώνα Γαία, το πρωινό προσφέρεται με σεβασμό στην πολιτιστική ταυτότητα και την τουριστική φυσιογνωμία του Ζαγορίου, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον επισκέπτη να γευτεί στο πρωινό του, μεταξύ άλλων, γιαούρτι και τοπικά τυροκομικά προϊόντα, αγνό μέλι ηπειρώτικης παραγωγής, φρεσκοψημένο ψωμί που ζυμώνεται στον ξενώνα, την περίφημη ζαγορίσια κασόπιτα, πορτοκαλόπιτα, τις τάρτες από τις σπιτικές μαρμελάδες και τα φρέσκα φρούτα εποχής που προσφέρονται στους κλπ.

Στόχος των υπευθύνων του ξενώνα είναι να συνδυαστεί με τον καλύτερο τρόπο η άνετη διαμονή με τη γαστρονομία της περιοχής και το ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον του Ζαγορίου.

13410

Gaia Guesthouse

Διεύθυνση:ΔΙΛΟΦΟ ΖΑΓΟΡΙΟΥ
Τηλέφωνο:26530 22570
Ιστότοπος: http://www.gaia-dilofo.gr/

Gaia Guesthouse

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.