Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Frini

Το ξενοδοχείο Frini βρίσκεται στο κέντρο του Τολού, μόλις 15 μετρά από την παραλία. Ανακαινισμένο σε μοντέρνο ρυθμό, διαθέτει δωμάτια με μοναδικές ανέσεις και παροχές, κεντρική θέρμανση, σαλόνι με δορυφορική TV, αίθριο με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης internet, αίθουσα πρωινού με πλούσιο μπουφέ και bar.

Παράλληλα, στην αμμώδη παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο μπορεί κανείς να απολαύσει το μπάνιο του στη ζεστή και καθαρή θάλασσα του Toλού και να χαρεί τον ήλιο με τις δωρεάν ξαπλώστρες που παρέχει το ξενοδοχείο.

Frini

Το ξενοδοχείο Frini προσφέρει στον πρωινό του μπουφέ μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων. Συγκεκριμένα, ο επισκέπτης συναντά διάφορα είδη φρέσκου ψωμιού, κουλουράκια και κέικ ιδιοπαρασκευής, σφολιατοειδών, αλλά και παραδοσιακές πίτες ιδιοπαρασκευής.

Επίσης, σερβίρονται φρέσκα αυγά βραστά σε ποικίλες παρασκευές, διάφορα τοπικά αλλαντικά και τυριά, μαρμελάδες, μέλι, ταχίνι και γλυκά κουταλιού. Ο πρωινός μπουφές ολοκληρώνεται με διάφορα δημητριακά, ελιές, φρέσκα λαχανικά, ελαιόλαδο, φρούτα εποχής, ροφήματα (όπως ελληνικός καφές, γάλα, τσάι κλπ), διάφορους χυμούς, παραδοσιακό γιαούρτι και κομπόστες.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Στην κουζίνα του ξενοδοχείου παρασκευάζεται καθημερινά σπιτική πίτα. Παράλληλα, το ξενοδοχείο οργανώνει διάφορες πολιτιστικές και γαστρονομικές διαδρομές.

03835

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Τεγέας
Λουκάνικα Χωριάτικα με πορτοκάλι
Γιαούρτι Πρόβειο
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Ροδάκινο
Πορτοκαλόπιτα
Τυρόπιτα
Κουλουράκια Πορτοκαλιού
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Σταρένιο (Ψωμί Λευκό)
Ελιές Καλαμών
Μήλα
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Frini

Διεύθυνση:ΣΕΚΕΡΗ 21
Τηλέφωνο:27520 59188
Ιστότοπος: http://frinihotel.gr/

Frini

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.