Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Forest Suites

Σε μικρή απόσταση από το Καρπενήσι, στην καρδιά του μαγευτικού Μεγάλου Χωριού, βρίσκεται το “Forest Suites”. Κτισμένο αμφιθεατρικά πάνω από τον Καρπενησιώτη ποταμό και αγκαλιάζοντας τους χιονοσκεπείς πρόποδες της Καλιακούδας, αποτελεί την ιδανική αφετηρία για το ταξίδι της μύησης στα μυστικά του δάσους.

Ξεχωριστές σουίτες, πολυτελή έπιπλα, σύγχρονες ανέσεις, διαφορετικές διακοσμητικές επιλογές σε κάθε χώρο, υπέροχη θέα στο δάσος, οικολογικές εφαρμογές, αλλά και ζεστή φιλοξενία, είναι μόνο μερικά από τα γνωρίσματα του ξενοδοχείου που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη!

Forest Suites

Το Forest Suites προσφέρει έναν πλούσιο πρωινό μπουφέ, με τα παραδοσιακά προϊόντα της Ευρυτανίας να έχουν τον πρώτο λόγο! Επιπλέον, δίνεται στον φιλοξενούμενο η δυνατότητα να το απολαύσει ακόμα και στο δωμάτιο του.

Καθημερινά, προσφέρονται επιλογές όπως φρέσκο ζυμωτό ψωμί, παρασκευές αυγών ελευθέρας βοσκής, αλλαντικά, τυριά (όπως τσαλαφούτι και φέτα), γιαούρτι από ντόπιο παραγωγό, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, κέικ, παραδοσιακές πίτες με χόρτα και τυρί, μπουγάτσα, τη μηλόπιτα, το ρυζόγαλο παρασκευής του ξενοδοχείου, καθώς και τσάι του βουνού, γάλα, δημητριακά, φρέσκοι χυμοί και ποικιλία από μυρωδάτους καφέδες στον άνετο χώρο του πρωινού!

14942

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Αγράφων (ΠΟΠ)
Ζαμπόν Μπούτι Καπνιστό
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Ροδάκινο
Γλυκό κουταλιού Σταφύλι
Τυρόπιτα
Κουλουράκια Πορτοκαλιού
Παξιμάδια Ολικής Άλεσης
Ψωμί Ολικής Αλέσεως
Ελιές Καλαμών
Μήλα
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Forest Suites

Διεύθυνση:Θέση ‘Άγιος Αθανάσιος, Μεγάλο Χωριό Καρπενήσι Ευρυτανίας
Τηλέφωνο:22370 41155
Ιστότοπος: http://www.forest-suites.gr/

Forest Suites

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.