Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Dadia Forest Inn

Μέσα στο Εθνικό Πάρκο του Δάσους Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου (σε μια έκταση 70 τ. χλμ. όπου ζουν σπάνια είδη πτηνών) και δίπλα στη Δαδιά, βρίσκεται το Οικοτουριστικό Ξενοδοχείο “Forest Inn”. Ανακαινισμένο το 2015, διαθέτει 20 εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις δωμάτια, χώρο πρωινού, σαλόνι, δωρεάν Wi-Fi και καφετέρια.

Το ξενοδοχείο είναι φιλικό προς άτομα ΑΜΕΑ και δέχεται κατοικίδια κατόπιν συνεννόησης. Στον κήπο διοργανώνονται όλο τον χρόνο κοινωνικές εκδηλώσεις, γιορτές, μουσικές βραδιές, πάρτι και γευσιγνωσίες τοπικών προϊόντων.

Dadia Forest Inn

Το Οικοτουριστικό Ξενοδοχείο Δαδιάς “Forest Inn” σερβίρει ένα πλούσιο παραδοσιακό πρωινό με διάφορα είδη ψωμιού (ζυμωτό, με σουσάμι και πολύσπορο), κουλούρι με σουσάμι, σταφιδόψωμο και ελιόψωμο προερχόμενα από παραδοσιακό φούρνο, φρέσκα φρούτα, γάλα, παραδοσιακό γιαούρτι και αριάνι, διάφορα είδη τυριού (όπως κατσικίσιο από τοπικό παραγωγό και φέτααπό την τυροκομική Σουφλίου).

Επίσης προσφέρονται αυγά ιδιοπαραγωγής, ομελέτα με καβουρμά, αλλαντικά, χειροποίητη τυρόπιτα με παραδοσιακό φύλλο στο σάτσι, μέλι από το δάσος της Δαδιάς, ταχίνι από την Κομοτηνή, φυστικοβούτυρο Αλεξανδρούπολης, ελιές από την Μάκρη Έβρου και χειροποίητος τραχανάς.

Ο πρωινός μπουφές ολοκληρώνεται με τη συνοδεία ροφημάτων όπως ελληνικός καφές, τσάι του βουνού από την Ροδόπη, φλαμούρι, χαμομήλι, μαντζουράνα (συλλεγμένα από τους ιδιοκτήτες), καθώς και γλυκό του κουταλιού ριτσέλι (κολοκύθα βρασμένη στο μούστο), χειροποίητα βουτήματα και κέικ, αλλά και χειροποίητες μαρμελάδες με βιολογικά φρούτα.

11886

Dadia Forest Inn

Διεύθυνση:Δαδιά Σουφλί Έβρου
Τηλέφωνο:25540 32263
Ιστότοπος: http://www.forestinn.eu

Dadia Forest Inn

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.