Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Fiscardo Bay

Μέσα στο μικρό παραδοσιακό χωριό Φισκάρδο, στο βόρειο τμήμα του νησιού της Κεφαλονιάς, βρίσκεται το Fiscardo Bay Hotel, ένα οικογενειακό ξενοδοχείο δέκα δωματίων που προσφέρει στους επισκέπτες του μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία διακοπών! Επιπλέον, χάρη στην ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του Φισκάρδου που είναι σε μεγάλο βαθμό επηρεασμένη από τη βενετική τεχνοτροπία, οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν μια γεύση από την ιστορία της Ενετοκρατίας και της νεοκλασικής αρχιτεκτονικής.

Fiscardo Bay

Καθημερινά, το Fiscardo Bay Hotel προσκαλεί τους επισκέπτες του να ξεκινήσουν τη μέρα τους με ένα νόστιμο και χορταστικό πρωινό, το οποίο είναι φτιαγμένo με τοπικά προϊόντα και αποτελείται από απλούς συνδυασμούς τροφίμων με όσο το δυνατόν φυσικότερα συστατικά!

Στον πρωινό μπουφέ θα βρει κανείς διάφορα είδη ψωμιού που έρχονται κατευθείαν από τον φούρνο της γειτονιάς, φρέσκα φρούτα εποχής, χυμό πορτοκάλι και λαχανικά τοπικής παραγωγής, φέτα, γιαούρτι και φρέσκο γάλα από τα Διλινάτα, στραπατσάδα και βραστά αυγά ελευθέρας βοσκής, μεγάλη ποικιλία σε σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, ελιές και ελαιόλαδο ιδιοπαραγωγής και φυσικά ελληνικά αλλαντικά. Φυσικά, δεν λείπουν η τυρόπιτα και η χορτόπιτα, τα μπισκότα, το ρυζόγαλο, το κέικ, ο σιμιγδαλένιος χαλβάς, τα δημητριακά, αλλά και ροφήματα όπως ο ελληνικός καφές και το τσάι βουνού.

13873

Fiscardo Bay

Διεύθυνση:Φισκάρδο Κεφαλλονιάς
Τηλέφωνο:26740 41295
Ιστότοπος: http://www.fiscardobay.com

Fiscardo Bay

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.