Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Finday Boutique Hotel

Το Finday Boutique Hotel βρίσκεται στους πρόποδες του Χελμού, σε ένα κτήμα 6 στεμμάτων, μόλις 800 μ. από το κέντρο των Καλαβρύτων. Αποτελείται από δύο κτίρια που συνδέονται με εξωτερικούς διαδρόμους και σκαλοπάτια που πλημμυρίζουν με τις μυρωδιές από την πλούσια βλάστηση.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου διακρίνονται σε τρεις τύπους (απλά δίκλινα, τετράκλινα σε μορφή στούντιο και σουίτες δύο χώρων με τζάκι). Σκοπός της ιδιοκτήτριας οικογένειας του ξενοδοχείου, είναι η εξυπηρέτηση των επισκεπτών ώστα αυτοί να νιώθουν σαν στο σπίτι τους!

Finday Boutique Hotel

Το ξενοδοχείο Finday διαθέτει για τις απολαυστικές στιγμές του πρωινού, μια ζεστή αίθουσα με ένα μεγάλο πέτρινο τζάκι. Η προετοιμασία για το πρωινό ξεκινάει από πολύ νωρίς, με τον φούρνο να μη σταματάει να ψήνει κέικ σοκολάτας, κουλούρια, κρουασάν βουτύρου και πολλά άλλα. Οι μαρμελάδες, φτιαγμένες από φρούτα όπως κυδώνια και μήλα από τον κήπο, γίνονται ένας απολαυστικός συνδυασμός με φρέσκο ζυμωτό ψωμί που καταπλήττουν τους επισκέπτες.

Το αλεύρι της περιοχής δίνει την δική του έντονη νότα στο παραδοσιακά μελετημένο πρωινό του ξενοδοχείου. Τσάι από τις πλαγιές του Χελμού, παραδοσιακή φορμαέλα και φέτα Καλαβρύτων, γιαούρτι με μέλι και κορινθιακή σταφίδα, σπιτικές πίτες από άγρια χόρτα εποχής και φέτα, δημητριακά ολικής άλεσης, αποξηραμένοι καρποί και χρυσαφένιο μέλι είναι μερικά από τα τοπικά προϊόντα που σερβίρονται καθημερινά στον πρωινό μπουφέ του ξενοδοχείου. Επιπλέον, κατά τους χειμερινούς μήνες σερβίρεται στους καλεσμένους τραχανάς μαγειρεμένος με βάση την τοπική παραδοσιακή συνταγή.

13332

Finday Boutique Hotel

Διεύθυνση:ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΑΧΑΪΑΣ
Τηλέφωνο:26920 24552
Ιστότοπος: http://findayhotel.gr

Finday Boutique Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.