Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Fenix Hotel

Από το 1975 το ξενοδοχείο Fenix προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του στους επισκέπτες της Αθήνας. Η προνομιακή του τοποθεσία, σε πολύ κοντινή απόσταση από το κέντρο της Γλυφάδας και με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας σε συνδυασμό με τις παροχές που προσφέρει όπως πισίνα, γυμναστήριο, συνεδριακές αίθουσες, business center κλπ., το καθιστούν ιδανική επιλογή τόσο για ταξιδιώτες αναψυχής, όσο και γι αυτούς που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους.

Fenix Hotel

Στο πρωινό μπουφέ του ξενοδοχείου Fenix, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία από γλυκές και αλμυρές γεύσεις, κρύα και ζεστά εδέσματα, αυγά σε διάφορες παραλλαγές, τυριά και αλλαντικά, φρέσκα φρούτα, χυμούς και αφεψήματα.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στα ελληνικά προϊόντα των οποίων η θρεπτική αξία και η νοστιμιά έχουν αποκτήσει διεθνή φήμη!

Μεταξύ άλλων οι επισκέπτες μας θα βρουν στο πρωινό μπουφέ Φρέσκο Χωριάτικο Ψωμί, Παξιμάδια Σικάλεως, Κουλουράκια Βουτύρου, Φέτα (Π.Ο.Π.), Ανθότυρο (Π.Ο.Π.), Στραγγιστό Γιαούρτι, Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο, Ελιές, Σαλάμι Αέρος ελληνικό, Μέλι Ανθέων ελληνικής συγκομιδής, Μαρμελάδα Φράουλα (Έξτρα), Γλυκό του κουταλιού Βύσσινο, Σπανακόπιτα με Τυρί, Μήλα, Χαμομήλι και Ελληνικό Καφέ.

Fenix Hotel

Διεύθυνση:Αρτεμισίου 1 – 3, Αθήνα, Γλυφάδα, 16675
Τηλέφωνο:+30 210 8914000
Ιστότοπος: https://fenix.gr/

Fenix Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.