Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Evripides

Το ξενοδοχείο Ευριπίδης βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, σε τοποθεσία κοντά στην Ακρόπολη, τους υπόλοιπους αρχαιολογικούς χώρους, την Πλάκα αλλά και το Μετρό, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση για όσους έρχονται από το διεθνές αεροδρόμιο ή το λιμάνι του Πειραιά, αλλά και για όσους θέλουν να εξερευνήσουν την πόλη. Το ξενοδοχείο προσφέρει άνεση και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τα δωμάτια είναι λειτουργικά και αναπαυτικά, ενώ αξίζει να επισκεφτεί κανείς το ρουφ γκαρντεν στον 7o όροφο, για να απολαύσει μια πανοραμική θέα της Αθήνας.

Evripides

Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους με ένα δυναμωτικό παραδοσιακό πρωινό, ενώ συγχρόνως απολαμβάνουν τη λάμψη της ανατολής πίσω από την Ακρόπολη. Η αίθουσα πρωινού βρίσκεται στον 7ο όροφο και το πρωινό σερβίρεται καθημερινά από τις 07.00 μέχρι τις 10.30. Το πρωινό αποτελείται από καφέ, τσάι, χυμούς, γάλα, βούτυρο, μέλι, μαρμελάδες, τυρί, αλλαντικά, αυγά, κρουασάν, δημητριακά, κομπόστα και επίσης από μερικά τυπικά ελληνικά προϊόντα τα οποία αγοράζονται καθημερινά από την Κεντρική Αγορά της Αθήνας, μερικά στενά απόσταση από το ξενοδοχείο.
Στον πρωινό μπουφέ συναντά κανείς γιαούρτι, τυρί φέτα, κεφαλοτύρι, σαλάμι αέρος, ελιές, ντομάτες, αγγούρι, αποξηραμένα σύκα, σταφίδες και φρέσκα φρούτα εποχής. Ζεστό φρέσκο ψωμί, από το φούρνο της γειτονιάς, μακεδονικός χαλβάς, παξιμάδια και κουλούρια “Παπαδοπούλου” και διάφορα βότανα όπως φασκόμηλο, μαλοτύρα, τσάι του βουνού ολοκληρώνουν την εμπειρία του “Ελληνικού Πρωινού”!

02209

Evripides

Διεύθυνση:ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 79 & ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ
Τηλέφωνο:210 3212301
Ιστότοπος: http://www.evripideshotel.gr/

Evripides

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.