Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Evdion

Το ξενοδοχείο Evdion βρίσκεται στο παραθαλάσσιο χωριό των Νέων Πόρων, στο νότιο άκρο της επονομαζόμενης Ολυμπιακής Ριβιέρας της Πιερίας. Χτισμένο το 2001, διαθέτει δυναμικότητα 60 κλινών μέσα από 30 δωμάτια όλων των τύπων και την αρχιτεκτονική, την πολυτέλεια, τη διακοσμητική πρωτοτυπία και τη ζεστή του ατμόσφαιρα, 100 μ. από την αμμώδη παραλία των Πόρων.

Η οικογένεια και τα μέλη της ομάδας του Evdion υποδέχονται τους επισκέπτες και με τη φιλοξενία του Ξένιου Δία (Εύ + Δίας = Εύδιον) ομορφαίνουν τις διακοπές τους.

Evdion

Καθημερινά, επτά με δέκα το πρωί, σερβίρεται στους πελάτες του ξενοδοχείου Evdion ο προσεγμένος πρωινός μπουφές. Η γενικότερη ιδέα που διέπει το στήσιμο του πρωινού είναι η φρεσκάδα των προϊόντων του, η ποικιλία αλλά και η ελληνικότητα.

Έτσι λοιπόν, ξεχωρίζουν το φρεσκοζυμωμένο ψωμί και τα υπόλοιπα αρτοποιήματα, τα λαχανικά, οι μαρμελάδες, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, η κομπόστα από ροδάκινα Νάουσας, τα φρέσκα φρούτα από την τοπική λαϊκή ή από ντόπιους παραγωγούς, οι παρασκευές αυγών, η ποικιλία δημητριακών κ.ά.

Επιπλέον, ιδιαίτερη νότα στον πρωινό μπουφέ, δίνουν παραδοσιακές γεύσεις όπως ο χαλβάς (σιμιγδαλένιος ή μακεδονικός) και το λουκουμάκι, τα αποξηραμένα φρούτα, οι διάφορες πίτες κλπ.

Αξίζει να αναφερθεί, πως αρκετά συχνά και ανάλογα με την εποχή, αρκετά λαχανικά (ντομάτα, αγγούρι, κολοκύθι και πιπεριά) και φρούτα του μπουφέ (κυρίως τα σύκα) προέρχονται από το μπαξέ του ξενοδοχείου, ενώ και το ελαιόλαδο είναι συχνά ιδιοπαραγωγής, προερχόμενο από αράντιστες ελιές Ολύμπου.

12023

Evdion

Διεύθυνση:ΧΡ.ΠΕΡΡΑΙΒΟΥ 300
Τηλέφωνο:23520 21740 & 21750
Ιστότοπος: http://www.evdion.gr

Evdion

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.