Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Eumelia

Το Eumelia Organic Agrotourism Farm & Guesthouse είναι αγροτουριστική φάρμα στο Έλος Λακωνίας, σε έναν ελαιώνα με υπέροχες εκτάσεις βοτάνων, τα οποία καλλιεργεί η οικογένεια Καρέλα από το 1890.

Οι κατοικίες που βρίσκονται στη φάρμας και οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις είναι κατασκευασμένες με φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο υλικά και σχεδιασμένες ώστε να κάνουν χρήση των δυνάμεων της φύσης για τις ενεργειακές ανάγκες τους. Επιπλέον, οι διατροφικές ανάγκες των επισκεπτών καλύπτονται με φρούτα και λαχανικά του κτήματος και με μια πλήρη γκάμα βιολογικών προϊόντων.

Eumelia

Το Eumelia Organic Agrotourism Farm & Guesthouse προσφέρει καθημερινά ένα πλούσιο ελληνικό πρωινό. Στον μπουφέ, ο επισκέπτης συναντά γλυκές και αλμυρές πίτες παραγωγής των ιδιοκτητών (μηλόπιτα, σπανακόπιτα, τυρόπιτα κλπ), παραδοσιακό γιαούρτι Λακωνίας, αυγά και ελιές βιολογικής παραγωγής από το αγροκτήμα της επιχείρησης, μέλι Κροκεών Λακωνίας, ρυζόγαλο, τηγανόψωμο, φρέσκο ψωμί με προζύμι, κέικ σοκολάτας, μαρμελάδες διαφόρων γεύσεων, τοπικά φρούτα (όπως πορτοκάλια και τα ρόδια Λακωνίας), φρεσκοστυμμένους χυμούς, τσάι του βουνού Λακωνίας και φυσικά μυρωδάτο ελληνικό καφέ.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο, προσφέρει πρώτες ύλες από το βιολογικό λαχανόκηπο που διατηρεί. Επίσης, οργανώνονται εκδηλώσεις γαστρονομίας, επισκέψεις σε οινοποιεία και παραγωγούς, καθώς και με πολιτιστικές και γαστρονομικές διαδρομές, σεμινάρια, ημερίδες και γαστρονομικά εργαστήρια με διατροφικές πρακτικές (όπως τρύγος βιολογικού σταφυλιού και συγκομιδή ελιάς) κ.ά..

14329

Eumelia

Διεύθυνση:ΓΟΥΒΕΣ ΕΛΟΥΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:2130369814
Ιστότοπος: http://www.eumelia.com

Eumelia

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.