Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Hotel Estia

Η «Εστία» είναι ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο διαμερισμάτων τριών αστέρων στην ηλιόλουστη Φοινικούντα, σε μια περιοχή εκπληκτικής ομορφιάς, στο νοτιοδυτικό άκρο της Ελλάδας, με μεγάλες αμμώδεις παραλίες, λόφους γεμάτους ελαιώνες και σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους σε κοντινές αποστάσεις.

Προσφέρει στους επισκέπτες του 22 ευρύχωρα μονόχωρα στούντιο και δίχωρα διαμερίσματα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες του ταξιδιώτη και τη δημιουργία μιας μοναδικής ατμόσφαιρας αυθεντικής φιλοξενίας. Επιπλέον, δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στο προσφερόμενο φαγητό και στην επιλογή υλικών εξαιρετικής ποιότητας, τα περισσότερα από τα οποία παράγονται στην περιοχή.

Hotel Estia

Στο ξενοδοχείο «Εστία» το πρωινό είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας μέσω ενός μενού με διάφορες νόστιμες επιλογές. Ως εκ τούτου, όλα ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή και επί τόπου και τα πάντα είναι απολύτως φρέσκα.

Προσφέρονται παρασκευές αυγών, φρέσκες σαλάτες και χυμοί από τοπικά φρούτα εποχής, ταχίνι με μέλι που σερβίρεται σε φρυγανισμένο ψωμί, γιαούρτι από τοπικό παραγωγό, ξηροί καρποί, φρέσκα φρούτα, αλλαντικά (παστό χοιρινό, χωριάτικο χοιρινό λουκάνικο με πορτοκάλι), πιάτο με λαλάγγια και διάφορα είδη τυριών, ελληνικός καφές, ποικιλία σε είδη τσαγιού από βότανα του βουνού ή του κήπου του ξενοδοχείου κ.ά.

Άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με Γαστρονομία

Το ελαιόλαδο που χρησιμοποιείται παράγεται από το ξενοδοχείο, ενώ τα αρωματικά φυτά και τα βότανα προέρχονται από τον κήπο.

14878

Hotel Estia

Διεύθυνση:Φοινικούντα Μεσσηνία
Τηλέφωνο:27230 71116
Ιστότοπος: http://www.hotelestia.com

Hotel Estia

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.