Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Esperides Spa Hotel

Χτισμένο μέσα σε ένα αγρόκτημα 4,5 στρεμμάτων, το ξενοδοχείο Εσπερίδες προσφέρει εκπληκτική θέα στο καταπράσινο Βέρμιο και τον εύφορο Μακεδονικό κάμπο, περίπου 2 χλμ. από τη Νάουσα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει απλά και superior δωμάτια (τα δεύτερα φέρουν τα ονόματα Αριστοτέλης, Καλλίαρχος, Κατερίνα και Ολυμπία) με υπέροχη διακόσμηση και πλούσιες παροχές, ενώ το ήσυχο περιβάλλον και η απαράμιλλη θέα στον κάμπο συνθέτουν ένα σκηνικό αρμονίας και χαλάρωσης. Επιπλέον, το ξενοδοχείο προσφέρει ιδιόκτητο πάρκινγκ, παιδική χαρά, παραδοσιακό ξυλόφουρνο και χώρο BBQ.

Esperides Spa Hotel

Το πρωινό του ξενοδοχείου παρέχεται στη βεράντα ή δίπλα στο τζάκι και προσφέρει μια πληθώρα από αγνά προϊόντα, προερχόμενα από το ιδιόκτητο αγρόκτημα.

Οι επισκέπτες ξεκινούν τη μέρα τους με ένα υπέροχο ρόφημα της αρεσκείας τους που περιλαμβάνει όλους τους τύπους καφέ και τσαγιού. Ξεχωρίζουν ακόμη οι μαρμελάδες με φρούτα του αγρόκηπου, το ταχίνι με μέλι, το φρέσκο γιαούρτι, η ποικιλία φρέσκων ψωμιών και λοιπών αρτοσκευασμάτων, οι παραδοσιακές αλμυρές πίτες Νάουσας, οι παρασκευές φρέσκων αυγών (όπως η στραπατσάδα με ντομάτες από το μποστάνι), τα διάφορα είδη τυριού (φέτα με ελαιόλαδο και ρίγανη, μπάτζος, γραβιέρα κλπ), τα φρεσκοκομμένα κέικ, οι υπέροχες γλυκές πίτες, ο σπιτικός τραχανάς που κάνει θραύση κατά τους χειμερινούς μήνες, το καλοκαιρινό ταρατόρι και φυσικά τα φρέσκα φρούτα.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο προσφέρει, μετά από συνεννόηση,μαθήματα μαγειρικής με την καθοδήγηση του Δημήτρη Μάντσιου. Επίσης, το ξενοδοχείο ξεχωρίζει για τις γνήσιες μακεδονίτικες και μεσογειακές συνταγές που προσφέρει.

11682

Esperides Spa Hotel

Διεύθυνση:2 ΧΙΛ.ΝΑΟΥΣΑΣ-ΣΙΔ.ΣΤΑΘΜΟΥ
Τηλέφωνο:23320 20250
Ιστότοπος: http://www.esperideshotel.gr

Esperides Spa Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.