Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Erytha Hotel Resort

Το 1990, σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του Καρφά Χίου, άνοιξε τις πόρτες του το Erytha Hotel Resort! Το 2007 ξεκίνησε η ανακαίνιση του, ενώ το 2009, το ξενοδοχείο τιμήθηκε με το διεθνές βραβείο “Βest Hotel Greece” για την εμπορική του δραστηριότητα και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του!

Αποτελείται από 6 κτιριακά συμπλέγματα που πλαισιώνονται από κήπους και σοκάκια, ακριβώς πάνω από τη θάλασσα, χαρίζοντας μοναδική θέα. Διαθέτει 128 δωμάτια (23 Luxury, 23 VIP, 23 Superior, 5 σουίτες,13 οικογενειακά κλπ).

Erytha Hotel Resort

Το πλούσιο σε γεύσεις και αρώματα πρωινό στο Erytha, προσκαλεί τον επισκέπτη σε μια ευχάριστη δοκιμή που προκαλεί τις αισθήσεις: φρούτα και χυμοί από εσπεριδοειδή του Κάμπου (ξεχωρίζουν η σουμάδα και ο χυμός αμυγδάλου), παραδοσιακά γλυκά και αλμυρά εδέσματα που αποτελούν χαρακτηριστικά δείγματα γραφής της κοσμοπολίτικης χιώτικης κουζίνας όπως οι φρεσκοψημένες λεπτές τηγανίτες, γνωστές και ως «Γριές», που συνοδεύονται ιδανικά με μυζήθρα ή κεχριμπαρένιο ντόπιο μέλι, ο πατροπαράδοτος γλυκός τραχανάς από τραχανοχόρταρο, οι «ποντίκες» (φέτες ψωμιού βουτηγμένες σε γάλα και αυγό, χρυσοτηγανισμένες και πασπαλισμένες με μπόλικη μυρωδάτη κανέλα), οι χιώτικες χορτόπιτες, η κοπανιστή (το πικάντικο, λευκό χιώτικο τυρί), οι πράσινες τσακιστές ελιές, τα κρίταμα, το δροσερό γιαούρτι που σμίγει με το γλυκό τριαντάφυλλο, η μουσταλευριά, οι ζεστοί λουκουμάδες, αλλά και τα μπισκότα μαστίχας που ταιριάζουν απόλυτα με κουπάτο ελληνικό καφέ ή καφέ με άρωμα μαστίχα στη χόβολη, είναι μερικά μόνο από τα ποιοτικά και γευστικά εδέσματα του Ελληνικού Πρωινού!

09065

Erytha Hotel Resort

Διεύθυνση:ΚΑΡΦΑΣ ΧΙΟΥ
Τηλέφωνο:2271032311 – 16
Ιστότοπος: http://www.erytha.gr

Erytha Hotel Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.