Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Emporiko

Το Emporiko είναι ένα ζεστό ξενοδοχείο δύο αστέρων στο κέντρο της Δράμας, δίπλα στον δημοτικό κήπο και την κεντρική πλατεία, όπου κάθε χρόνο πραγματοποιούνται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Ονειρούπολης. Οι αποστάσεις που θα χρειαστεί να διανύσει κάποιος από το Emporiko μέσα στην πόλη είναι σαν μικροί περίπατοι, ενώ το ξενοδοχείο προσφέρεται ως ορμητήριο για την εξερεύνηση του νομού.

Διαθέτει 4 σουίτες και 38 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, φιλικό και πάντα διαθέσιμο προσωπικό, αλλά και ειδικές προσφορές για μακροχρόνιες μισθώσεις και επαγγελματίες.

Emporiko

Το πρωινό στο ξενοδοχείο Emporiko παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων. Καθημερινά προσφέρονται φρέσκο ψωμί δύο ειδών, σπιτικά κουλουράκια, μυρωδάτο κέικ, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, χυμοί φρουτοσαλάτες, δημητριακά, ελληνικός καφές, ελιές και ελαιόλαδο, αλλαντικά όπως λουκάνικα, ζαμπόν και γαλοπούλα, ελληνικά τυριά και γαλακτοκομικά, όπως γιαούρτι (παραδοσιακό, πλήρες και χαμηλών λιπαρών), βούτυρο, ξινόγαλα κλπ, αυγά (βραστά, μάτια και ομελέτα) κ.ά.

Οι επισκέπτες αξίζει να δοκιμάσουν τις σπιτικές πίτες, όπως τις τυρόπιτες και τις παραδοσιακές σπανακόπιτες, το ντόπιο μέλι, τα τοπικά γλυκά και τις χειροποίητες μαρμελάδες.

01624

Emporiko

Διεύθυνση:ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ 8
Τηλέφωνο:25210 37903
Ιστότοπος: http://www.hotelemporiko.gr

Emporiko

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.