Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Elysium

Το Elysium Resort and Spa άρχισε να λειτουργεί το 2008 και είναι το νεότερο μέλος της αλυσίδας Harmony Resorts. Με όραμα να γίνει το oρόσημο διακοπών πολυτελείας της Ρόδου, το Elysium έχει πολύ περισσότερα από όσα ένας επισκέπτης μπορεί να περιμένει: πολυτελή και ευρύχωρα δωμάτια με θέα στη θάλασσα, επιβλητικοί κοινόχρηστοι χώροι, σύγχρονες εγκαταστάσεις, μοναδικά spa, κορυφαία γαστρονομικά εστιατόρια, προνομιακή τοποθεσία πάνω στη θάλασσα και λοιπές υπηρεσίες που συνθέτουν ένα υποδειγματικό ξενοδοχείο πέντε αστέρων, στη χρυσαφένια αμμουδιά της Καλλιθέας!

Elysium

Καθημερινά στα εστιατόρια Emerald και Senses (Elite Club) σερβίρεται πλούσιος πρωινός μπουφές με μεγάλη έμφαση στα ροδίτικα προϊόντα και στις αυθεντικές τοπικές συνταγές. Σε ένα μεγάλο μέρος του πρωινού μπουφέ υπάρχουν τοπικά εδέσματα αλλά και παρασκευές από την υπόλοιπη Ελλάδα, οι οποίες εναλλάσσονται καθημερινά σε κυκλικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει: τοπικά αρτοσκευάσματα ειδικά για πρωινό (λαδοκούλουρα από προζύμι με μυρωδικά, λάζαροι, ροδίτικη φανουρόπιτα κλπ). γάλα και γιαούρτι από τοπικό παραγωγό, γλυκά του κουταλιού και το φημισμένο ροδίτικο θυμαρίσιο μέλι, μαντινάδες Λίνδου, τακάκια, μαρμαρίτες, μοσχοπούγκια, ξεροτήγανα, κατημέρια σε αμέτρητες παραλλαγές, πούγκες κλπ.

Ξεχωρίζουν επίσης η βιλανοβιάτικη κρομμυδερή, ο καγιανάς με ντομάτα, το σφογγάτο με κατσικίσιο τυρί και δυόσμο, το παραδοσιακό ροδίτικο γλυκό ματσόγαλο, οι ροδίτικες ελιές, η ξυδάτη ντόπια κάπαρη, το μελεκούνι (φτιαγμένο μόνο από μέλι, σουσάμι και αμύγδαλα) κ.ά.

14436

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Νάξου (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Αγελαδινό
Πευκόμελο (Μέλι Πεύκου)
Μαρμελάδα Κυδώνι
Μελεκούνια
Χορτόπιτα
Ελαιόψωμο
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Χωριάτικο Μαύρο
Ελιές Θρούμπες
Σταφύλια
Αλισφακιά (Φασκόμηλο)
Ελληνικός καφές

Elysium

Διεύθυνση:ΑΜΜΟΥΔΕΣ
Τηλέφωνο:22410 45700
Ιστότοπος: http://elysium.gr

Elysium

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.