Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Elounda Breeze Resort

Το Elounda Breeze ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη θέση του, μιας και βρίσκεται στην καλύτερη τοποθεσία της Κρήτης, τη μαγευτική Ελούντα! Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο με υψηλού επιπέδου παροχές και υπηρεσίες που λειτουργεί με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Ελούντας και στο περιβάλλον.

Διαθέτει άνετα δωμάτια που ικανοποιούν κάθε επισκέπτη, παραδοσιακά πετρόχτιστα κτίρια που λειτουργούν ως ρεσέψιον, εστιατόριο και μπαρ, τεράστιο κήπο, δύο πισίνες κ.ά., ενώ στον χώρο του ξενοδοχείου οργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες!

Elounda Breeze Resort

Ο μεγάλος πρωινός μπουφές του ξενοδοχείου, προσφέρει σε καθημερινή βάση, πλούσιες – ποιοτικά και ποσοτικά – γεύσεις, στις οποίες περιλαμβάνεται και το Ελληνικό Πρωινό με παραδοσιακές κρητικές λιχουδιές και πολλές άλλες ελληνικές γεύσεις φτιαγμένες με προϊόντα από τον κήπο.

Ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, ο χαλβάς, οι τηγανίτες με πετιμέζι, τα καλιτσούνια, το κεφαλοτύρι, τα αυγά με μυζήθρα, η μπουγάτσα, τα ξεροτήγανα, το ντόπιο θυμαρίσιο μέλι και το φημισμένο ρακόμελο!

05593

Elounda Breeze Resort

Διεύθυνση:ΕΛΟΥΝΤΑ ΛΑΣΗΘΙΟΥ
Τηλέφωνο:2810 247183
Ιστότοπος: http://www.vitahotels.gr

Elounda Breeze Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.