Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Elimnion Resort

Το Elimnion Resort βρίσκεται στα Χρόνια της Εύβοιας ατενίζοντας τον Ευβοϊκό Κόλπο και τον Παρνασσό και συνδυάζοντας αρμονικά την πολυτέλεια, τις εξαιρετικές παροχές, το περιβάλλον και την άψογη φιλοξενία. Επιβλητικό και ταυτόχρονα λιτό, αποτελεί ιδανική επιλογή για διακοπές όλο τον χρόνο και αποτελεί ορμητήριο για εκδρομές.

Αποτελείται από δέκα ανεξάρτητες σουίτες, όλες με θέα τον Ευβοϊκό κόλπο, ιδανικές για στιγμές ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς, για οικογένειες που αγαπούν την εξοχή και την θάλασσα, αλλά και για παρέες που αναζητούν μια πρόταση για όλες τις εποχές.

Elimnion Resort

Το Ελληνικό Πρωινό που προσφέρεται στο Elimnion Resort περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αρτοσκευάσματα (λευκό, μαύρο, ολικής, ελιόψωμο, τυρόψωμο, σταφιδόψωμο), μέλι, χειροποίητες μαρμελάδες, ελιές και πατέ ελιάς, χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, λουκουμάδες, τσουρέκι, χειροποίητα βουτήματα, γιαούρτι, τυριά (φέτα, γραβιέρα και ανθότυρο), αλλαντικά, δημητριακά, βιολογικά προϊόντα κ.ά.

Επιπλέον, αξίζει να δοκιμάσει κανείς το παραδοσιακό τυροπιτάρι, τα χωριάτικα αυγά, τις κρέμες, τα παστέλια, το τσάι του βουνού, αλλά και τα φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα!

15227

Elimnion Resort

Διεύθυνση:Χρονια Λίμνη Ευβοίας
Τηλέφωνο:22270 32023
Ιστότοπος: http://www.elimnionresort.gr

Elimnion Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.