Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Elektra Hotel & Spa

Το ξενοδοχείο Elektra Hotel & Spa αποτελεί το νέο στολίδι της ξενοδοχειακής υποδομής της πόλης της Καλαμάτας. Τοποθετημένο σε στρατηγικό σημείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, διαθέτει πολυτελή δωμάτια, άνετους χώρους, σύγχρονες ανέσεις, άψογο σέρβις και φιλική εξυπηρέτηση, προσφέροντας διαμονή υψηλού επιπέδου καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Διαθέτει πολυτελή – πλήρως εξοπλισμένα – δωμάτια με θέα προς τη θάλασσα, σαλόνι lobby, κεντρικό εστιατόριο και caf? bar, πισίνα στο roof garden με pool bar και pool restaurant (ανοιχτή κατά τη θερινή περίοδο) και πλήρες οργανωμένο Wellness Spa.

Elektra Hotel & Spa

Στο Elektra Hotel & Spa οι φιλοξενούμενοι επιλέγουν εδέσματα από τον πρωινό μπουφέ, ατενίζοντας τον Ταΰγετο και το λιμάνι. Προσφέρονται ζεστές παρασκευές μεταξύ της ομελέτας και του παραδοσιακού μεσσηνιακού καγιανά με παστό, χειροποίητες πίτες, λουκάνικα, μπουγάτσα, λαλαγγίδες με μέλι και κανέλα, μεγάλη ποικιλία από αλλαντικά και τυριά, γιαούρτι, παξιμάδι με ντομάτα και τοπική φέτα.

Επίσης, υπάρχουν παρασκευές με βάση τα μοναδικά μεσσηνιακά προϊόντα, όπως τα σύκα, οι ελιές, οι σταφίδες και οι τραγανές παστελομπουκιές, δίπλα στα μανιάτικα λαλάγγια, τους ξηρούς καρπούς, τα δημητριακά, τα φρέσκα φρούτα και τον φυσικό χυμό πορτοκάλι.

Αρτοποιήματα, μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού συμπληρώνουν το μπουφέ, ενώ τα λουκούμια, οι δίπλες, η μουσταλευριά, τα μελομακάρονα, οι κουραμπιέδες, οι γαλοτόπιτες και οι πορτοκαλόπιτες έχουν θέση στον πρωινό μπουφέ ανάλογα με την εποχή.

Τέλος, οι επισκέπτες μπορούν να συνοδεύσουν τα εδέσματα του πρωινού με καφεδάκι ή τσάι Ταϋγέτου.

13813

Elektra Hotel & Spa

Διεύθυνση:ΠΑΛΑΙΡΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:27210 99100

Elektra Hotel & Spa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.