Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Ekies

Το Ekies all senses resort (μέλος της αλυσίδας των design hotel) με τη σύγχρονη οικολογική φιλοσοφία του, προσκαλεί τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό σημείο ηρεμίας και ξεκούρασης ,στον κόλπο της Βουρβουρούς, στη Σιθωνία Χαλκιδικής, όπου ο επισκέπτης γίνεται «ένα» με τα κρυστάλλινα νερά και τη λευκή άμμο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 64 δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους διακοσμημένους με βάση την ελληνική παράδοση, εστιατόριο και παραδοσιακό ξύλινο καραβάκι, έτοιμο να ξεναγήσει τους επισκέπτες στις πανέμορφες γειτονικές παραλίες.

Ekies

Το πρωινό του ξενοδοχείου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, διάφορα είδη φρέσκου χειροποίητου ψωμιού, κουλούρια Θεσσαλονίκης, ποικιλία από κουλουράκια και κέικ, φρέσκα φρούτα εποχής, φρουτοσαλάτες, γαλακτοκομικά προϊόντα, παρασκευές αυγών, αλλαντικά, ελιές διαφόρων ειδών κλπ.

Επιπλέον, αξίζει να δοκιμάσει κανείς την παραδοσιακή μπουγάτσα με τυρί και κρέμα, το μέλι από τοπικούς παραγωγούς (ανθόμελο, πευκόμελο και θυμαρίσιο), το παστέλι, αλλά και τις χειροποίητες μαρμελάδες. Τέλος, τον πρωινό μπουφέ συμπληρώνουν τα δημητριακά και τα ροφήματα που φτιάχνονται από βότανα του κήπου του ξενοδοχείου.

10488

Ekies

Διεύθυνση:ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Τηλέφωνο:2375 091000
Ιστότοπος: http://www.ekies.gr/

Ekies

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.