Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Egli

Η Αίγλη είναι ένα διώροφο παραδοσιακό αρχοντικό κατάλυμα στον κεντρικό πεζόδρομο της Χώρας Άνδρου που λειτουργεί ως ξενοδοχείο από το 1953. Το 2010 έγινε ολική ανακαίνιση, γεγονός που ανέδειξε την αρχοντική ομορφιά του.

Διαθέτει 9 δωμάτια (6 είναι δίκλινα και 3 τρίκλινα), ενώ κάθε δωμάτιο έχει δικό του ύφος, διακόσμηση και μέγεθος. Υπάρχει Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους και χώρος αποθήκευσης αποσκευών χωρίς χρέωση, ενώ ξεχωρίζουν το χειροποίητο ποτό καλοσωρίσματος, το ανδριώτικο λικέρ διαθέσιμο προς δοκιμή όλη την ημέρα και το πλούσιο πρωινό.

Egli

Το ξενοδοχείο Αίγλη σερβίρει πλούσιο παραδοσιακό πρωινό με χειροποίητα τυροπιτάκια από μαλακό τυρί Άνδρου, φρέσκο χυμό από ντόπια πορτοκάλια, βραστά αυγά τοπικής παραγωγής, μέλι Άνδρου από αγριοθύμαρο, χειροποίητο γλυκό κουταλιού και μαρμελάδα (σε γεύση που ποικίλει ανάλογα με την εποχή).

Ακόμη, προσφέρονται αφεψήματα, όπως χαμομήλι, τσάι του βουνού, κλπ, ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, χειροποίητο κέικ, φρέσκο ψωμί σε διάφορες εκδοχές, δημητριακά κ.ά. Ο πρωινός μπουφές ολοκληρώνεται με γάλα, καφέ (ελληνικό, εσπρέσο, φίλτρου και στιγμιαίο), φέτες τυρί και γαλοπούλα και διάφορα φρούτα εποχής.

04105

Egli

Διεύθυνση:ΧΩΡΑ ΑΝΔΡΟΥ
Τηλέφωνο:22820 22060
Ιστότοπος: http://www.eglihotel.gr

Egli

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.