Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Dohos Hotel Experience

Το Dohos Hotel Experience είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο 10 δωματίων, φωλιασμένο στην αγκαλιά του Κισσάβου, σε απόσταση αναπνοής τόσο από τα μονοπάτια του Κισσάβου όσο και από τις πανέμορφες παραλίες της Λάρισας. Βασικό στοιχείο του είναι η προσωπική φιλοξενία που κάνει τους επισκέπτες πραγματικά να νιώσουν σαν στο σπίτι τους, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις διακοπές τους, απαλλαγμένοι από το άγχος της καθημερινότητας.

Τα δωμάτια, όλα με θέα στη θάλασσα, προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ ξεχωρίζει και το παραδοσιακό ελληνικό πρωινό.

Dohos Hotel Experience

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Dohos με τη βεράντα που ατενίζει το Αιγαίο, προσφέρει παραδοσιακό ελληνικό πρωινό με προϊόντα που προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς.

Συγκεκριμένα, τα μυρωδικά, τα βότανα και τα λαχανικά μαζεύονται από τον κήπο του ξενοδοχείου, οι χειροποίητες μαρμελάδες και τα γλυκά κουταλιού προέρχονται από αγροτικούς συνεταιρισμούς, τα τυριά φτιάχνονται σε τυροκομεία της περιοχής, ενώ τα αυγά είναι φρέσκα και ελευθέρας βοσκής.

Το πρωινό συμπληρώνεται με φρέσκα αλλαντικά, ζεστό τραχανά, χειροποίητες πίτες, φρεσκοστυμμένο χυμός πορτοκαλιού, αλλά και μυρωδάτο καφέ που μπορεί κανείς να απολαύσει αγναντεύοντας το πέλαγος.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο, θέλοντας να εκφράσει την αγάπη του προς τη γαστρονομία και την ελληνική κουζίνα, διοργανώνει φεστιβάλ γαστρονομίας, με τη συμμετοχή τοπικών παραγωγών και κρασιών. Επιπλέον, σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα πραγματοποιούνται γευσιγνωσίες κρασιών που θα συνοδεύουν τα εκλεκτά πιάτα-δημιουργίες του chef. Επίσης, υπήρξε χορηγός της «Γιορτή του Κάστανου» που πραγματοποιήθηκε στην Καρίτσα τον Οκτώβριο του 2014.

12218

Dohos Hotel Experience

Διεύθυνση:52ΧΛΜ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΚΑΡΙΤΣΑΣ
Τηλέφωνο:24950 92001
Ιστότοπος: http://www.dohoshotel.gr

Dohos Hotel Experience

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.