Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Dolphin Hotel

Το ξενοδοχείο «Δελφίνι» βρίσκεται στην Σκόπελο, μόλις 70 μέτρα από το κεντρικό λιμάνι και χάρη στην μοναδική τοποθεσία του, δίνει την ευκαιρία για άμεση πρόσβαση στην αφετηρία των λεωφορείων, την πιάτσα ταξί και τα εκδρομικά καραβάκια για τις θαλάσσιες εξορμήσεις.

Αποτελείται από 4 κτίρια χτισμένα σύμφωνα με την αρχιτεκτονική του νησιού, όλα με υπέροχη θέα στους κήπους και τον χαλαρωτικό περιβάλλοντα χώρο. Διαθέτει 54 δωμάτια διαφόρων τύπων, πλήρως εξοπλισμένη πισίνα, μπαρ πισίνας, δωρεάν υπηρεσία room service, γυμναστήριο και πολλές ακόμη υπηρεσίες!

Dolphin Hotel

Το πρωινό του ξενοδοχείου περιλαμβάνει καφέ και παραδοσιακά ροφήματα, ποικιλίες αρτοσκευασμάτων, παραδοσιακές μαρμελάδες εσπεριδοειδών από την ιδιοκτήτρια κα. Ελένη Νικολάου με φρέσκα φρούτα από τους κήπους της οικογένειας, μοναδικές γεύσεις σε διαφορετικές αλμυρές ή γλυκές πίτες (γλυκιά ρυζόπιτα, παραδοσιακή πηλιορείτικη αλευρόπιτα, αφράτη γιαουρτόπιτα Καρδίτσας κ.ά.), ζεστή σούπα που αλλάζει καθημερινά κλπ.

Και ασφαλώς, δεν θα μπορούσε στον πλούσιο μπουφέ να μην υπάρχει ποικιλία δημητριακών και γιαουρτιού σε συνδυασμό με μέλι Σκοπέλου, αυγά και ποικιλία από ελληνικές παραδοσιακές σαλάτες, ελιές Σκοπέλου και φρέσκα λαχανικά.

Στο Ξενοδοχείο Δελφίνι, η παραδοσιακή προσφορά της Σκοπελίτικης φιλοξενίας αρχίζει από το πρωί και συνεχίζεται και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

09207

Dolphin Hotel

Διεύθυνση:ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
Τηλέφωνο:24240 23015
Ιστότοπος: http://www.delphini-hotel.gr

Dolphin Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.