Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Delice

Το ξενοδοχείο “Delice” βρίσκεται επί της οδού Βασιλέως Αλεξάνδρου στην Αθήνα, καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση σε αυτό. Ξεχωρίζει για τον συνδυασμό παροχών ξενοδοχείου κλασικού τύπου και επιπλωμένων διαμερισμάτων, ενώ το 2004 ανακαινίστηκε πλήρως, συνεχίζοντας την παροχή σύγχρονων ανέσεων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Άλλα ιδιαίτερα στοιχεία του είναι λειτουργικότητα και η καλαισθησία των χώρων του, ενώ η διαρρύθμιση των δωματίων και των διαμερισμάτων, τα καθιστά κατάλληλα για παραμονή κάθε είδους επισκέπτη.

Delice

Το πρωινό είναι το πιο βασικό γεύμα της ημέρας και στο ξενοδοχείο Delice Hotel & Family Apartments σερβίρεται καθημερινά από τις 07:30 π.μ. έως τις 10:30 π.μ. Στο μπουφέ προσφέρονται φρέσκα αρτοσκευάσματα από φούρνο της γειτονιάς, τα οποία αξίζει να τα συνοδεύσει κανείς με βούτυρο ή μαργαρίνη, παραδοσιακές ελληνικές μαρμελάδες, μέλι ανθέων, πραλίνα ελληνικής προέλευσης αλλά και ποικιλία τυριών και αλλαντικών.

Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι, αγελαδινό γιαούρτι και γάλα από τον Όλυμπο όπως και ελιές Καλαμών. Από τον μπουφέ δεν λείπουν τα δημητριακά, τα φρέσκα αυγά και ο μυρωδάτος καφές φίλτρου.

03427

Delice

Διεύθυνση:ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 3 & ΒΡΑΣΙΔΑ
Τηλέφωνο:210 7238311-3
Ιστότοπος: http://www.delice.gr

Delice

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.