Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Daphne’s Club Hotel Apartments

Το Daphne’s Club Hotel Apartments βρίσκεται δίπλα στην παραλία της Συκιάς και το αισθητικό δάσος Πευκιάς Ξυλοκάστρου, 90 λεπτά από την Αθήνα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για μια μικρή απόδραση ή για πολυήμερες διακοπές στην εξοχή. Περιτριγυρισμένο από έναν πανέμορφο κήπο, είναι μια μικρή όαση ηρεμίας, με άνετα, ηλιόλουστα και άρτια εξοπλισμένα διαμερίσματα που φιλοξενούν από 1 έως 5 άτομα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμη, παιδική χαρά, σαλόνι με ένα πλήθος επιλογών και δωρεάν ασύρματο WiFi, ενώ είναι πιστοποιημένο με το οικολογικά σήματα «Ecolabel» και «Green Key».

Daphne’s Club Hotel Apartments

Τo πρωινό στο Daphne’s Club Hotel Apartments, αν και προαιρετικό, αποτελεί μια από τις καλύτερες εμπειρίες που μπορεί κανείς να βιώσει στο ξενοδοχείο και στηρίζεται σε τοπικά και βιολογικά προϊόντα!

Η αίθουσα πρωινού είναι διαθέτει διακοσμημένη, ενώ οι πελάτες μπορουν να απολαύσουν το πρωινό τους, όποια ώρα κι αν ξυπνήσουν! Προσφέρονται φρεσκοζυμωμένο σπιτικό ψωμί από τους ιδιόκτητες, ελληνικός καφές που καβουρδίζεται και αλέθεται στο καφεκοπτείο του Χαράλαμπου Φουντάτου, τσάι του βουνού που μαζεύουν οι ιδιοκτήτες από τη Ζήρεια, βιολογικά τσάγια και ροφήματα Korres, ελληνικό βιολογικό γάλα ή κεφίρ και φρέσκος χυμός από βιολογικά πορτοκάλια (όταν είναι εφικτό), , βούτυρο, ταχίνι ή χαλβάς, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, καθώς και αγνό ελληνικό μέλι.

Καθημερινά υπάρχουν στον μπουφέ ελληνικό γιαούρτι και τυρί, ελληνικά αλλαντικά Στρεμμένος, δημητριακά, ξηροί καρποί, βιολογική κορινθιακή σταφίδα, ελιές Καλαμών, αλλά και παραδοσιακό ρυζόγαλο ή κρέμα, στραπατσάδα με τυρί ή τοπικά αλλαντικά, παραδοσιακό γλυκό ή κέικ και παραδοσιακή αλμυρή πίτα.

10441

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Στυμφαλίας
Σαλάμι Αέρος
Γιαούρτι Πρόβειο
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Λεμόνι
Πορτοκαλόπιτα
Τυρόπιτα
Κουλουράκια Λαδιού
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Ολικής Αλέσεως
Ελιές Καλαμών
Μήλα
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Daphne’s Club Hotel Apartments

Διεύθυνση:ΣΥΚΕΛΙΑΝΟΥ
Τηλέφωνο:27430 22966
Ιστότοπος: http://daphnesclub.com

Daphne’s Club Hotel Apartments

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.