Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Creta Royal Hotel (adults Only)

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Creta Royal Βρίσκεται στην περιοχή Σκαλέτα του νομού Ρεθύμνης και απέχει 12 χλμ. ανατολικά της ομώνυμης πόλης.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι επάνω στη θάλασσα και προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον χαρακτηρισμένο ως Natura 2000 με καταπληκτική αμμώδη παραλία μήκους 400 μέτρων, θαυμάσια θέα με ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα που δένουν με το φυσικό περιβάλλον της περιοχής και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γεμάτη μυρωδιές και χρώμα, δίνοντας στον πελάτη την αίσθηση του κρητικού παραδοσιακού χωριού, σε συνδυασμό με την πατροπαράδοτη κρητική φιλοξενία.

Creta Royal Hotel (adults Only)

Το Creta Royal προσπαθεί μέσα από το πλούσιο πρωινό του, να προσφέρει, πέρα από τα εδέσματα από διάφορες κουζίνες του κόσμου, μια ποικιλία από τοπικά εδέσματα και προϊόντα σε μια γωνιά του Κεντρικού του Εστιατορίου με την ονομασία Cretan Corner.

Εκεί μια πληθώρα εδεσμάτων φέρνουν κοντά τον πελάτη με την Κρητική Διατροφή και τα όσα εκείνη αντιπροσωπεύει ως προς την κουλτούρα του τόπου και τα προϊόντα που παράγει.

Με ξεκίνημα τις γεύσεις και τα προϊόντα της κρητικής γης η μέρα ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς και δημιουργεί το ιδανικότερο κλίμα για τη συνέχιση των διακοπών.

10272

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Πρόβειο
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Βύσσινο
Ξεροτήγανα
Χορτόπιτα με τυρί
Κουλουράκια Κανέλας
Παξιμάδια Σταρένια
Ψωμί Ολικής Αλέσεως
Ελιές Καλαμών
Πορτοκάλια
Μαντζουράνα (Σάψυχο)
Ελληνικός καφές

Creta Royal Hotel (adults Only)

Διεύθυνση:ΤΘ 21
Τηλέφωνο:28310 71812
Ιστότοπος: http://www.cretaroyal.gr

Creta Royal Hotel (Adults Only)

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.