Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Creta Maris Beach Resort

Με δυναμικότητα 680 δωμάτια το Creta Maris Beach Resort, μέλους τους ομίλου επιχειρήσεων Metaxa Hospitality Group, λειτουργεί από το 1975 στη Χερσόνησο της Κρήτης. Με γραφικά μονοπάτια και ατέλειωτους κήπους το ξενοδοχείο συνδυάζει την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική και την κρητική φιλοξενία σε ένα μοναδικό περιβάλλον οικολογικού χαρακτήρα, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες All-Inclusive. Διαθέτει συνολικά 6 εστιατόρια στα οποία προσφέρει αυθεντικές γεύσεις των τοπικών κουζινών της Κρήτης και της Μεσογείου.

Creta Maris Beach Resort

Στον μπουφέ των εστιατορίων του ξενοδοχείου σερβίρονται πλούσιες συνθέσεις πρωινών που προσφέρουν γεύσεις και αρώματα από την Κρητική κουζίνα, την Ελλάδα αλλά και διεθνή προϊόντα και συνταγές.

Η παράθεση του πρωινού περιλαμβάνει αλλαντικά & τυριά, λαχανικά & φρούτα, αρτοσκευάσματα, πίτες & γλυκίσματα, γαλακτοκομικά, κομπόστες, γλυκά του κουταλιού, δημητριακά & ξηρούς καρπούς, ζεστά πιάτα (μπέικον, αυγά, λουκάνικα, φασόλια κ.α.), ομελέτες, κρέπες & βάφλες.

Το ξενοδοχείο είναι υπερύφανο για τα Ελληνικά προϊόντα με ονομασία προέλευσης Π.Ο.Π. που προσφέρει, τα Κρητικά γαλακτοκομικά (κατσικίσιο γάλα, πρόβειο γιαούρτι, ξίγαλο, γραβιέρα, ξινομυζήθρα κ.α.), το ελαιόλαδο, το τοπικό μέλι και τις ελληνικές μαρμελάδες, τα τοπικά γλυκίσματα και τις παραδοσιακές πίτες.

Ειδικό χώρο καταλαμβάνουν και προϊόντα για τροφικές αλλεργίες & δυσανεξίες, όπως τα υποκατάστατα γάλακτος (γάλα καρύδας, σόγιας κ.α.), τα αρτοσκευάσματα χωρίς γλουτένη κλπ.

03691

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Ελληνικός Καφές

Δίκταμο (Έρωντας)

Φέτα

Κεφαλοτύρι

Απάκι

Γιαούρτι Πρόβειο

Μέλι Θυμαρίσιο

Μαρμελάδα Πορτοκάλι

Μαρμελάδα Φράουλα

Πορτοκάλια

Ελιές Μαύρες

Ελιές Πράσινες

Ψωμί Κριθαρένιο

Ψωμί Πολύσπορο

Κουλουράκια με Σταφίδες

Παξιμάδια Κρίθινα

Χορτόπιτα

Παστέλι

Ντάκος

Creta Maris Beach Resort

Διεύθυνση:ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Τηλέφωνο:28970 27000
Ιστότοπος: http://www.cretamaris.gr

Creta Maris Beach Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.