Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Cotommatae 1810

Στο κέντρο του οικισμού της Ύδρας, βρίσκεται το boutique ξενοδοχείο Cotommatae 1810, ένα παραδοσιακό, πλήρως ανακαινισμένο, αρχοντικό, πολύ κοντά στην παραλία, το λιμάνι και τα μαγαζιά. Παρά την κεντρική θέση του, περιβάλλεται από ψηλούς μαντρότοιχους που προσφέρουν την απαραίτητη απομόνωση, ενώ στη μεγάλη σάλα του αρχοντικού, εκτίθενται κειμήλια του 19ου και των αρχών του 20ού αιώνα. Παράλληλα, τα επτά δωμάτια του ξενοδοχείου (4 εκ των οποίων σουίτες) και οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του, προσφέρουν πολυτέλεια, άνεση και εκλεπτυσμένη αισθητική.

Cotommatae 1810

Το πρωινό του Cotommatae 1810 περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σπιτικών εδεσμάτων. Προσφέρει φρέσκο ψωμί δύο ειδών, χειροποίητα κουλουράκια κανέλας και πορτοκαλιού, ελληνικά παξιμάδια και σπιτικό χειροποίητο κέικ. Υπάρχουν φρέσκα φρούτα από την Ερμιόνη και φρέσκος χυμός πορτοκάλι, τυριά (φέτα και γραβιέρα) Τραχειάς και γιαούρτι. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τα φρέσκα τοπικά αυγά βραστά, μάτια και ομελέτα.
Οι πίτες, τυρόπιτες, σπανακόπιτες, κολοκυθόπιτες είναι όλες χειροποίητες, όπως και οι μαρμελάδες με σύκο, πορτοκάλι, βερίκοκο και φράουλα. Σερβίρεται μέλι Μάνης, τοπικό γλυκό του κουταλιού και τοπικό παραδοσιακό γλυκό Ύδρας αμυγδαλωτό. Τέλος, στον πρωινό μπουφέ υπάρχουν καθημερινά αλλαντικά, ελιές και ελαιόλαδο, ποικιλία από δημητριακά, ροφήματα από βότανα (τίλιο, χαμομήλι και τσάι του βουνού), καθώς και μυρωδάτος ελληνικός καφές.

14899

Cotommatae 1810

Διεύθυνση:ΥΔΡΑ
Τηλέφωνο:22980 53873

Cotommatae 1810

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.