Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Coriva Beach

Το Coriva Beach Hotel & Bungalows βρίσκεται στην Ιεράπετρα του νομού Λασιθίου, πάνω στα κύματα της θάλασσσας! Ξεχωρίζει για την αυθεντική κρητική φιλοξενίαπου προσφέρει, τις γαστρονομικές προτάσεις της σεφ Κωνσταντίνας Βούλγαρη-Κοντεσοπούλου που ταξιδεύουν τους επισκέπτες, τα δύο εστιατόρια και τη μοναδική θέα στο Λιβυκό Πέλαγος!

Coriva Beach

Το παραδοσιακό κρητικό πρωινό του ξενοδοχέιου προσφέρεται Pelagos Seaside Restaurant και περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων.

Προσφέρονται γεύσεις όπως χειροποίητα ψωμιά (χωριάτικο, χαρουπόψωμο, βελανιδόψωμο) και αρτοσκευάσματα (μπισκότα, τσουρεκάκια, ανεβατά προζυμένια Σητείας, αμυγδαλωτά, σταφιδωτά ξεροτήγανα, πατουδα, λυχναράκια και καλτσούνι), φρέσκα φρούτα ιδιοπαραγωγής, λαχανικά, τυριά (γραβιέρα, τυροζούλι και ξύγαλο Σητείας) και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα (γιαούρτι, παραδοσιακό γιαούρτι, βούτυρο), παρασκευές αυγών, απάκι, άφθονες πίτες (χειροποίητη τυρόπιτα με φύλλο βελανιδιού, χειροποίητη χορτόπιτα με άγρια χόρτα, μυζηθρόπιτες), μέλι και χειροποίητο παστέλι, χειροποίητες μαρμελάδες, δημητριακά, αλλά και ροφήματα, όπως μαλοτήρα, λουΐζα με τριαντάφυλλο και ελληνικός καφές.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το Coriva Beach Hotel & Bungalows διοργανώνει γαστρονομικές εκδρομές σε χωριά της νότιας Κρήτης, καθώς και εκδηλώσεις γαστρονομίας και θεματικές βραδιές. Οι πρώτες ύλες για τα γεύματα προέρχονται από τον κήπο του ξενοδοχείου, ενώ λειτουργεί εστιατόριο με δημιουργική κρητική κουζίνα.

05614

Coriva Beach

Διεύθυνση:Κουτσουνάρι Ιεράπετρα Λασιθίου
Τηλέφωνο:28420 61263
Ιστότοπος: http://corivabeach.gr/

Coriva Beach

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.