Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Corfu Senses

Το Corfu Senses Resort βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Κέρκυρας, 150 μέτρα από τον Άγιο Ιωάννη Περιστερών, 20 λεπτά από το περίφημο Αχίλλειο και 17 χλμ. από την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα του νησιού.

Πρόκειται για ένα όμορφο, άνετο και ήσυχο ξενοδοχείο μεσαίων διαστάσεων, πάνω στην θάλασσα. Αποτελείται από 84 – πλήρως εξοπλισμένα – δωμάτια με θέα στο Ιόνιο ή τους πανέμορφους κήπους της μονάδας και διαθέτει ακόμη έναν πολύχρωμο κήπο, πισίνα με γλυκό νερό και ξεχωριστό τμήμα για παιδιά, καθώς και ποιοτικό και φιλικό service.

Corfu Senses

Ο πρωινός μπουφές περιλαμβάνει μια ποικιλία ποιοτικών επιλογών: μεταξύ άλλων σερβίρονται ροφήματα (γάλα, καφές φίλτρου, διάφορες γεύσεις τσαγιού, σοκολάτα, φρέσκοι χυμοί), ψωμιά, κουλούρι Θεσσαλονίκης, βουτήματα, ελιές και ελαιόλαδο, μέλι, ποικιλία μαρμελάδων, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, άφθονα γαλακτοκομικά, αλλαντικά και λαχανικά κλπ.

Τέλος, ξεχωριστή θέση στον πρωινό μπουφέ, κατέχουν οι σπιτικές πίτες (τυρόπιτα, σπανακόπιτα, κολοκυθόπιτα και κοτόπιτα), τα σφολιατοειδή (τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκια και σπανακοπιτάκια), τα γλυκά (μπουγάτσα, πατσαβουρόπιτα, διάφορα κέικ, μπακλαβά, ραβανί, ρυζόγαλο, σοκολατόπιτα, γλυκά του κουταλιού και λουκουμά κλπ) και οι παρασκευές αυγών.

11489

Corfu Senses

Διεύθυνση:ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τηλέφωνο:26610 71005

Corfu Senses

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.