Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Comfy Boutique

Το Comfy Boutique είναι ένα ξενοδοχείο φτιαγμένο αποκλειστικά για προσωπική ευχαρίστηση και ξεκούραση, όπου το κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο με το δικό του ξεχωριστό και “comfy” τρόπο!

Βρίσκεται κοντά στην οδό Κρήτης και Βύρωνος και αποτελεί τη νέα άφιξη που κερδίζει τις εντυπώσεις στην πόλη της Καλαμάτας. Minimal διακόσμηση και λιτή αρχιτεκτονική περιβάλλουν το city hotel που διαθέτει 17 δωμάτια (16 πρακτικά διαμορφωμένα και 1 σουίτα)., χώρους με διαφορετικό διακοσμητικό χαρακτήρα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Comfy Boutique

Καθημερινά, στην αίθουσα πρωινού του ξενοδοχείου σερβίρεται πλούσιος μπουφές, εμπλουτισμένος με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα από τη Μεσσηνία και την υπόλοιπη Ελλάδα!

Προσφέρονται διάφορα είδη φρέσκου ψωμιού από τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο της γειτονιάς, σπιτικά κουλουράκια,μπισκότα και κέικ, διάφορα είδη γιαουρτιού, βούτυρο, φρέσκοι χυμοί από εκλεκτές ποικιλίες σε διάφορες γεύσεις ανάλογα με την εποχή.

Πρωταγωνιστούν οι περίφημες πίτες από τα χεράκια της γιαγιάς που φτιάχνονται με μεράκι από φρέσκα και διαλεκτά υλικά του κήπου ή των χωριών του νομού, αλλά και οι υπόλοιπες ελληνικές πίτες που προσφέρονται σε αφθονία.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και άλλα υπέροχα και μοναδικά ελληνικά εδέσματα όπως τα σπιτικά τυροπιτάκια, οι κουταλίδες (παραδοσιακό τοπικό προϊόν) , οι σπιτικοί λουκουμάδες και το καπνιστό παραδοσιακό παστό – χοιρομέρι (παραδοσιακό τοπικό προϊόν), έτσι ώστε να αποτελούν όμορφες εναλλαγές στον πρωινό μπουφέ.

13951

Comfy Boutique

Διεύθυνση:ΚΡΗΤΗΣ & ΒΥΡΩΝΟΣ
Τηλέφωνο:27210 90128
Ιστότοπος: http://www.comfyhotel.gr

Comfy Boutique

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.