Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Cocoon Suites

Σκαλισμένες σαν γλυπτά και τυλιγμένες μέσα στο ηφαιστειακό τοπίο της Σαντορίνης, οι εννέα ανακαινισμένες σουίτες του Cocoon suites δε μοιάζουν με τίποτα που μπορεί να έχει ζήσει κανείς μέχρι τώρα!

Ένα ορμητήριο των αισθήσεων, με εκπληκτική, πανοραμική θέα στο Αιγαίο, υπέροχα ηλιοβασιλέματα, προσεγμένη πολυτέλεια, 24ωρο service, ιδιωτική πισίνα και jacuzzi, δείπνο μέσα στο δωμάτιο κάτω από το φως των κεριών και απολαυστικά βιολογικά γεύματα με τοπικά προϊόντα.

Cocoon Suites

Το πρωινό στο Cocoon είναι κάτι παραπάνω από βασιλικό: σπιτικό, με φρέσκα, παραδοσιακά υλικά που μπορεί κανείς να απολαύσει είτε ιδιωτικά στη σουίτα, είτε στο υπέροχο μπαλκόνι με θέα την Καλντέρα και το Αιγαίο. Το υγιεινό, ισορροπημένο, βιολογικό πρωινό, συμπεριλαμβάνει επιλογές όπως καφέ από τα καλύτερα χαρμάνια, ποικιλία βιολογικών αφεψημάτων, φρεσκοστυμμένους χυμούς, φρέσκα φρούτα και μαρμελάδες, ελληνικό γιαούρτι και μέλι, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από τοπικά βιολογικά προϊόντα, όπως και επιπλέον απολαυστικά πιάτα που μπορεί κανείς να παραγγείλει a la carte.

13906

Cocoon Suites

Διεύθυνση:ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ ΘΗΡΑΣ
Τηλέφωνο:22860 25230
Ιστότοπος: http://www.cocoonsuites.com

Cocoon Suites

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.