Πρώτο μέλος της εταιρείας Coco-Mat Hotels & Resorts Worldwide, το Coco-Mat Hotel Nafsika στην Κηφισιά είναι ένα luxury boutique hotel που σχεδιάστηκε για να προσφέρει τη γνήσια ελληνική φιλοξενία. Συνδυάζοντας την κομβική τοποθεσία με την ηρεμία του προαστίου, προσφέρει πραγματική ηρεμία και ξεκούραση. Διαθέτει 21 δωμάτια και μία σουίτα και είναι σχεδιασμένο με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, υπηρετώντας πιστά το κεντρικό concept της εταιρείας: ειλικρίνεια, αυθεντικότητα και ουσία της φιλοξενίας. Επιπλέον, στο ξενοδοχείο λειτουργεί εστιατόριο βασισμένο πάνω στη μεσογειακή διατροφή.
Ο πρωινός μπουφές βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή και τα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα:
Οι επισκέπτες βρίσκουν διάφορα είδη ψωμιού, παξιμάδια, σπιτικά κουλουράκια, ψητά ανάμεικτα λαχανικά, κάπαρη, λιαστή τομάτα, πιπεριές Φλωρίνης και ελιές. Σερβίρεται ακόμη φρέσκο βούτυρο τύπου Κερκύρας, χαλβάς (σιμιγδαλένιος και Δραπετσώνας), γιαούρτι παραδοσιακό πρόβειο, πλατό τυριών (γραβιέρα Νάξου, κασέρι και φέτα Ελασσόνας, ανθότυρο) και αλλαντικών (καπνιστή γαλοπούλα, σύγκλινο Καλαμάτας και προσούτο Ευρυτανίας).
Παρέχονται ακόμη διάφορες σπιτικές πίτες (τυρόπιτες, σπανακόπιτες, μανιταρόπιτες), ξηροί καρποί, ταχίνι, δημητριακά, σπιτικά γλυκά (ραβανί, γαλατόπιτα, μηλόπιτα, καρυδόπιτα κλπ), φρουτοσαλάτα και φρούτα εποχής, σπιτικά γλυκά του κουταλιού, τσάι του βουνού και άλλα ροφήματα από βότανα της ελληνικής γης (μέντα, φασκόμηλο, δίκταμο).
Επίσης προσφέρονται μέλι και πραλίνα ελληνικής παραγωγής και σπιτικές μαρμελάδες από εποχιακά φρούτα. Στον κάθε πελάτη σερβίρεται φρεσκοστυμμένη πορτοκαλάδα από πορτοκάλια Λακωνίας και ο chef δημιουργεί διάφορα πιάτα με αυγά: βραστά (σφιχτά ή μελάτα), ποσέ, τηγανητά, ομελέτα (με ντομάτα, πιπεριά, μανιτάρια, κρεμμύδι, διάφορα τυριά, πιπεριές Φλωρίνης, γαλοπούλα, παραδοσιακό λουκάνικο, σύγκλινο), καγιανάς κλπ.