Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Chris & Eve

Το ξενοδοχείο Chris & Eve διακρίνεται για τον επαγγελματισμό, τη φιλική διάθεση και τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρει, στοιχεία που το έχουν καταξιώσει στη συνείδηση των επισκεπτών του.

Ιδρύθηκε το 1985 και ως σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς για την τουριστική υποδομή της Ροδόπης και της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Με πίστη και αφοσίωση στο όραμα του ιδρυτή του, Στέφανου Παπαναστασίου, το αμιγώς οικογενειακό ξενοδοχείο λειτουργεί ανελλιπώς από την ημέρα ίδρυσης του, συνεχίζοντας τα βήματα εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης.

Chris & Eve

Το Αρχοντικό Ξενοδοχείο Chris & Eve σερβίρει μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων, όπως δημητριακά από νιφάδες σοκολάτας, φρούτων, βρώμης και δαχτυλίδι ” NESTLE, φρέσκο γάλα “Ροδόπη”, διάφορα γιαούρτια, χυμός πορτοκάλι ” Viva”, αλλαντικά (ζαμπόν, γαλοπούλα, σαλάμι αέρος, λουκάνικα και μπέικον “Ανανιάδης”), φέτα “Εβροφάρμα”, αποξηραμένα φρούτα, ντομάτες Κρήτης, ελιές Καλαμών, χωριάτικα αυγά (βραστά, τηγανητά, ομελέτα και αυγόφετες), αλμυρά πιτάκια, σπιτικά κέικ, μπισκότα και βουτήματα “Φαίδων” και “Γεύση – Ν. Καρβάλη”.

Ο πρωινός μπουφές ολοκληρώνεται με μέλι Ροδόπης, μαρμελάδες ΑΦΟΙ ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ, πάστα φουντουκιού, την κομπόστα Ροδάκινο “Mr. Grand – Μασούτης” και φυσικά με διάφορα ροφήματα, όπως τσάι, καφεδες και σοκολάτα.

07031

Chris & Eve

Διεύθυνση:3 ΧΛΜ ΚΟΜΟΤΙΝΗΣ ΑΛ/ΠΟΛΗΣ
Τηλέφωνο:25310 33560
Ιστότοπος: http://www.chris-eve.com

Chris & Eve

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.