Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Cavos Bungalows & Studios

Λίγα μέτρα μακριά από μία από τις ωραιότερες παραλίες της Τήνου, με θέα το κάτασπρο εκκλησάκι του Άγιου Σώστη που αιχμαλωτίζει το βλέμμα, το συγκρότημα Cavos, ένα κατάλευκο μικρό χωριό χτισμένο με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, θέλει και μπορεί να προσφέρει μια πραγματική ανάσα ξεκούρασης και απόλαυσης στις διακοπές. Τριάντα Studios και διαμερίσματα χτισμένα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική χαρίζουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή. Cavos, ο κάβος των καλοκαιρινών ονείρων!

Cavos Bungalows & Studios

Κάθε μέρα στο μπουφέ του ξενοδοχείο Cavos σερβίρονται ψωμί (άσπρο και ολικής άλεσης), παξιμάδια γλυκάνισου και κουλουράκια από γειτονικούς φούρνους και παραδοσιακά εργαστήρια του νησιού. Μέλι, ταχίνι και πετιμέζι από τα χωριά και χειροποίητες μαρμελάδες, γιαούρτι με γλυκά κουταλιού και ρυζόγαλο είναι μερικές από τις πρωινές λιχουδιές.

Προσφέρονται ακόμα κέικ, φανουρόπιτα, γαλατόπιτα και μηλόπιτα φτιαγμένες με μεράκι από τους ιδιοκτήτες, δημητριακά και ξηροί καρποί που συνοδεύονται υπέροχα με το τηνιακό γάλα, ρεβυθοσαλάτα ή πατατοσαλάτα με συνταγή της γιαγιάς, τυράκια και βούτυρο από τοπικό τυροκομείο, ελληνικά αλλαντικά – φυσικά μέσα σε αυτά και η πασίγνωστη πλέον λούζα Τήνου-, καθώς και ροφήματα από ελληνικά χαρμάνια, σπιτική λεμονάδα και ελληνικός καφές.

08716

Cavos Bungalows & Studios

Διεύθυνση:ΑΓ.ΣΩΣΤΗΣ ΤΗΝΟΥ
Τηλέφωνο:22830 24224
Ιστότοπος: http://www.cavos.gr

Cavos Bungalows & Studios

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.