Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Caravel Zante

Το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, Caravel Zante, βρίσκεται στην όμορφη αμμώδη παραλία του Τσιλιβιού με θέα το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου, μόλις 6 χλμ. από το κέντρο της πόλης της Ζακύνθου. Πρόκειται για έναν ιδανικό προορισμό για όσους επιθυμούν μια ξέγνοιαστη διαμονή στη Ζάκυνθο, κάτι το οποίο επιτυγχάνεται μέσα από τις εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών και το εξαιρετικό προσωπικό του ξενοδοχείου, που προσφέρουν μοναδικές στιγμές στον επισκέπτη!

Caravel Zante

Καθημερινά στο εστιατόριο του Caravel Zante, στην όμορφη γωνιά του Ελληνικού Πρωινού, συναντά κανείς ένα πλούσιο μπουφέ με όλες τις νοστιμιές της Ζακύνθου!

Ο μπουφές περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, φρεσκοψημένα ζακυνθινά αρτοποιήματα, σιμιγδαλένιο χαλβά με μέλι Ζακύνθου, φυτούρα, τυριά (όπως λαδοτύρι Ζακύνθου, κατσικίσιο τυρί, γραβιέρα, κλωτσοτύρι ή πρέντζα κ.ά.), γαλακτοκομικά προϊόντα, μάντολες, παστέλι, μαντολάτο, σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού κλπ.

Ακόμα, ξεχωρίζουν ο τραχανάς με νεροκρέμμυδο Ζακύνθου, η στραπατσάδα με λαδοτύρι, η ομελέτα με παστό και τυρί, καθώς και τα αλλαντικά.

06748

Caravel Zante

Διεύθυνση:ΠΛΑΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Τηλέφωνο:26950 45548
Ιστότοπος: http://www.caravelzante.gr

Caravel Zante

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.