Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Camvillia Resort

Το Camvillia Resort στα Βουνάρια Μεσσηνίας, προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία για όσους λατρεύουν τη φυσική ομορφιά και θέλουν να γνωρίσουν ένα πολυτελές σκηνικό στη Μεσσηνία, σε ένα συγκρότημα από μικρά σπιτάκια με πισίνες, με θέα τον μαγευτικό Μεσσηνιακό κόλπο και το κάστρο της Κορώνης.

Η πισίνα του ξενοδοχείου δεσπόζει στο κέντρο του συγκροτήματος, ενώ στα 200 μ. βρίσκεται η ξακουστή παραλία “Περούλια” με τα γαλαζοπράσινα νερά και την αμμώδη παραλία της. Επιπλέον, ξεχωρίζουν τα προσφερόμενα εδέσματα του ξενοδοχείου, τα οποία φτιάχνονται στην κουζίνα του Camvillia, με φρέσκα μεσσηνιακά προϊόντα.

Camvillia Resort

Το πρωινό του ξενοδοχείου Camvillia περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων. Από αρτοσκευάσματα σερβίρονται παξιμάδια, χωριάτικο και πολύσπορο ψωμί, ενώ προσφέρονται ακόμη, ντόπιο μέλι και ταχίνι, χειροποίητες μαρμελάδες, καθώς και άφθονα φρέσκα φρούτα, μαζί με χυμό από φρέσκα πορτοκάλια.

Αξίζει να δοκιμάσει κανείς τα παραδοσιακά λαλάγγια μαζί με γραβιέρα ή φέτα Κοπανακίου, φρέσκα λαχανικά, όπως ντομάτα, αγγούρι και κάπαρη και τις ξακουστές ελιές Καλαμών με ή χωρίς πορτοκάλι, καθώς και πατέ ελιάς πράσινης και μαύρης. Στον πρωινό μπουφέ υπάρχουν καθημερινά παξιμαδάκι Μεσσηνίας με ντομάτα και φέτα και νοστιμότατος καγιανάς με λουκάνικο Μάνης. Τέλος, προσφέρονται καθημερινά λουκούμια, χαλβάς, ρυζοκοφρέτες, παστέλι και γιαούρτι της περιοχής με μέλι και καρύδια.

15124

Camvillia Resort

Διεύθυνση:ΒΟΥΝΑΡΙΑ
Τηλέφωνο:27250 42131-4
Ιστότοπος: http://www.camvillia.com

Camvillia Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.