Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Cactus Royal Spa & Resort

Το Cactus Royal Spa & Resort 5*  είναι το ιδανικό μέρος για διαμονή για τις διακοπές σας με τον/ην σύντροφο, τους συνεργάτες ή τους φίλους σας. Αποτελείται από 161 δωμάτια, 16 σουίτες, πλήρως εξοπλισμένα. Τα εστιατόρια Philoxenia και Elia υπόσχονται να προσφέρουν ένα μοναδικό ταξίδι γαστρονομίας. Το κεντρικό μπαρ Notos, το
μπαρ της πισίνας  Eros και το καφέ Petrino έρχονται να επισφραγίσουν την υπηρεσία φαγητού.

Η απόλαυση κορυφώνεται στο πολυτελές κέντρο σπα και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Διαθέτει
3 εξωτερικές πισίνες και 1 εσωτερική πισίνα.

Cactus Royal Spa & Resort

Το ξενοδοχείο, στηρίζοντας την ελληνική αγορά και ειδικότερα την αγορά της Κρήτης και σεβόμενο την αξία της σωστής διατροφής, σερβίρει στο πρωινό παρασκευάσματα με γεύσεις και αρώματα Ελλάδας. Οι επιλογές στο εβδομαδιαίο μενού ελληνικού πρωινού είναι πάρα πολλές, έτσι ώστε οι πελάτες του ξενοδοχείου να τις γευτούν και να μη στερηθούν καμία.

Ο κάθε τόπος έχει να αναδείξει και κάτι διαφορετικό σε γεύσεις, αρώματα και παρουσίαση. Γι’ αυτό υπάρχει και το ελληνικό πρωινό στο Cactus Royal & Resort, μέσα από το οποίο αναπηδούν γεύσεις όπως τα ελληνικά τυριά (όπως η μυζήθρα και η γραβιέρα), το κρητικό ξιδάτο λουκάνικο, το σφουγγάτο, οι παρασκευές αυγών, οι φρεσκοστυμμένοι χυμοί από φρέσκα φρούτα, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο πάνω σε ποικιλία φρέσκων ψωμιών, τα φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, οι ξηροί καρποί, οι μαρμελάδες, οι παραδοσιακές πίτες, το ανεβατό καλιτσούνι, το καλιτσούνι λυχναράκι, τα ξεροτήγανα, οι δίπλες, οι λουκουμάδες, οι σβίγκοι, τα κουλουράκια με αμύγδαλα κλπ.

06008

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Κεράσι
Γλυκό κουταλιού Σύκο
Σαρικόπιτα
Κουλουράκια Κανέλας
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Χωριάτικο Λευκό
Ελιές Καλαμών
Πορτοκάλια
Αλισφακιά (Φασκόμηλο)
Ελληνικός καφές

Cactus Royal Spa & Resort

Διεύθυνση:ΣΤΑΛΙΔΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
Τηλέφωνο:+30 28970 35001
Ιστότοπος: https://www.cactusroyal.gr/en

Cactus Royal Spa & Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.