Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Buca Beach Resort

Στον Μεσσηνιακό Κόλπο, σε ένα παρθένο τοπίο, μεταξύ ελαιώνων και μιας αμμώδους παραλίας, 17 χλμ. από την Καλαμάτα, βρίσκεται το Buca Beach Resort.

Καταλαμβάνοντας μια έκταση 65 στρεμμάτων, προσφέρει στους πελάτες άνεση, πολυτέλεια και ιδιωτικότητα, υποσχόμενο μοναδικές διακοπές. Απαρτίζεται από το κυρίως κτίριο και 13 bungalows και διαθέτει 132 λειτουργικά, ευρύχωρα και φωτεινά δωμάτια που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών, ενώ η θέα προς την αμμουδερή παραλία και τη θάλασσα, μέχρι τους καταπράσινους ελαιώνες και τον Ταΰγετο, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο!

Buca Beach Resort

Στο Buca Beach Resort εκτιμώνται βαθιά τα τοπικά προϊόντα της μεσσηνιακής γής, γι’ αυτό παρέχονται στους πελάτες πιάτα και εδέσματα υψηλής διατροφικής αξίας, με πρώτες ύλες, αλλά και επιρροές από την τοπική κουζίνα.

Στον πρωινό μπουφέ υπάρχει μια πληθώρα επιλογών από γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως φρέσκο γάλα, γιαούρτι, φρέσκο βούτυρο και τοπικά τυριά (σφέλα και ταλαγάνι), μέλι (Ταϋγέτου και Κυθήρων) πίτες (χορτόπιτες, τυρόπιτες, λαχανικών κ.ά.), διάφορα είδη φρέσκου ψωμιού, ποικίλα αρτοποιήματα και φυσικά, τα φημισμένα λαλάγγια Μάνης που τρώγονται σκέτα ή με μέλι!

Επιπλέον, προσφέρονται ελιές Καλαμών και ελαιόλαδο, το οποίο χρησιμοποιείται στην κουζίνα για την παρασκευή των γευμάτων, πληθώρα τοπικών και ελληνικών αλλαντικών, παρασκευές φρέσκων αυγών, χειροποίητοι χορτοκεφτέδες, λιαστά και φρέσκα λαχανικά και φρούτα εποχής (αξίζει να σταθεί κανείς στα τοπικά σύκα και τα φραγκόσυκα), μαρμελάδες και μια μεγάλη ποικιλία των γλυκών, όπως παστέλι μελιού, ρυζόγαλο, χυλός καλαμποκάλευρου με μέλι ή πετιμέζι, φρέσκα βουτήματα και γλυκές πίτες που συνδυάζονται ιδανικά με ελληνικό καφέ!

14970

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Σφέλα (ΠΟΠ)
Σύγκλινο Μάνης
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Σύκο
Γλυκό κουταλιού Κεράσι
Σπανακόπιτα
Κουλουράκια Βουτύρου
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί με προζύμι
Ελιές Καλαμών
Πεπόνι
Τσάι Ταϋγέτου
Ελληνικός καφές

Buca Beach Resort

Διεύθυνση:ΘΕΣΗ ΓΛΩΣΣΕΣ
Τηλέφωνο:27220 26416
Ιστότοπος: http://www.bucabeachresort.gr

Buca Beach Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.