Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

My Athens Hotel

Το Best Western My Athens Hotel βρίσκεται στο Μεταξουργείο, μια από τις πιο γραφικές και αναδυόμενες γειτονιές του κέντρου της Αθήνας, και «φιλοδοξεί» να γίνει το νέο αγαπημένο ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα.

Καλόγουστο, λειτουργικό, άνετο, καθαρό και πρόσφατα ανακαινισμένο, προσφέρει σύγχρονες παροχές και μοντέρνες υπηρεσίες. Διαθέτει μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια, ενώ απέχει μόλις 200 μ. από το σταθμό του μετρό στο Μεταξουργείο, παρέχοντας έτσι στον ταξιδιώτη τη δυνατότητα να βρεθεί μέσα σε λίγα λεπτά στο εμπορικό-ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

My Athens Hotel

Στο εστιατόριο του Best Western MyAthens σερβίρεται καθημερινά πλούσιος πρωινός μπουφές, όπου μεταξύ άλλων εδεσμάτων ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει τα ελληνικά προϊόντα που προσφέρονται και έτσι να γευτεί κάποιες από τις παραδοσιακές γεύσεις της πατρίδας μας. Σερβίρεται φρέσκο ζυμωτό ψωμί, παραδοσιακές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού από την Πελοπόννησο, ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, αγνό μέλι, φέτα Δωδώνης, ελιές Kαλαμών, φρέσκα λαχανικά, αλλά και ποικιλία ελληνικών λαχανικών σε άλμη και ξύδι, ολόφρεσκα αυγά και χυμός πορτοκαλιού. Επίσης σερβίρεται καφές φίλτρου, espresso και ζεστή σοκολάτα

02961

My Athens Hotel

Διεύθυνση:ΖΗΝΩΝΟΣ & ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 3
Τηλέφωνο:210 5245711
Ιστότοπος: http://www.myathenshotel.com

My Athens Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.