Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Sifnos Benaki Hotel

Το ξενοδοχείο «Μπενάκης» είναι οικογενειακό κατάλυμα στον Πλατύ Γιαλό της Σίφνου με μεγάλη παράδοση στην υποδοχή και τη φιλοξενία. Μόλις 30 μέτρα από την αμμώδη παραλία του Πλατύ Γιαλού, 6 χλμ. Απολλωνία και 12 χλμ. από τις Καμάρες, βρίσκεται μέσα σε ένα περιβόλι 4 στρεμμάτων γεμάτο με οπωροφόρα δέντρα, από τα οποία φτιάχνονται γλυκά του κουταλιού, χυμοί και μαρμελάδες για τον πρωινό μπουφέ.

Οι επισκέπτες θα βρουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό οικογενειακό περιβάλλον και τη μοναδική φιλοξενία της οικογένειας Μπενάκη!

Sifnos Benaki Hotel

Κάθε ημέρα στο ξενοδοχείο «Μπενάκης» ξεκινάει με ένα πλούσιο σπιτικό πρωινό μπουφέ που σερβίρεται από τις 08.00 μέχρι τις 11.00 και που επιμελείται προσωπικά η ίδια η ιδιοκτήτρια.

Στον πρωινό μπουφέ, ο επισκέπτης απολαμβάνει, ανάλογα με την εποχή, σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, από φρούτα που μαζεύονται από το κτήμα του ξενοδοχείου! Ο μπουφές εμπλουτίζεται καθημερινά με μια ποικιλία παραδοσιακών βουτημάτων από τους ντόπιους φούρνους, με ντόπια τυριά παρασκευασμένα από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες (όπως ξινομυζήθρα και μανούρα γυλωμένη), με σπιτικά εδέσματα όπως κέικ ή τη λωλή (την τοπική γλυκιά κολοκυθόπιτα) και με την παγωμένες σπιτικές λεμονάδες και πορτοκαλάδες.

Υπάρχουν επίσης παρασκευές αυγών, αλλαντικά, λαχανικά από το μποστάνι του ξενοδοχείου, γαλακτοκομικά προϊόντα, μέλι, καθώς και ροφήματα όπως καφές, τσάι και φασκόμηλο, το οποίο μαζεύεται και αποξηραίνεται φτιάχνοντας ένα υπέροχο και μυρωδάτο αφέψημα που τονώνει τον οργανισμό.

07242

Sifnos Benaki Hotel

Διεύθυνση:ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ ΣΙΦΝΟΥ
Τηλέφωνο:22840 71334

Sifnos Benaki Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.