Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Atlantica Akti Zeus

To Akti Zeus, μετά από επταετή απουσία από την τουριστική αγορά, επανήλθε δυναμικά το 2015 με τη σφραγίδα της Atlantica!

Αυθεντικό, πολυτελές, φιλόξενο και πλήρως ανακαινισμένο, διατηρώντας παράλληλα, τη μοντέρνα διακόσμηση και το μοναδικό μοναστηριακό ρυθμό που το χαρακτήριζε για πολλά έτη.

Οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες του ξενοδοχείου, αποδεικνύουν σε κάθε τους έκφανση την εμμονή της Atlantica στην υψηλή ποιότητα και παροχή υπηρεσιών. Επιπλέον, η γεύση στο Atlantica Akti Zeus μετατρέπεται σε αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία με την επιλογή φρέσκων, τοπικών προϊόντων για τα προσφερόμενα γεύματα!

Atlantica Akti Zeus

Το ξενοδοχείο στηρίζει την ελληνική αγορά και ειδικότερα την αγορά της Κρήτης, προσφέροντας στο πρωινό του μια σειρά από ποιοτικά εδέσματα του τόπου! Στον μπουφέ του πρωινού θα βρει κανείς ποικιλία ελληνικών τυριών, κρητικό λουκάνικο, στραπατσάδα με ντομάτα, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, φρέσκα ψωμιά, ταχίνι με μέλι, μαρμελάδα από χαρούπι, τηγανίτες, αυγοφέτες με ζάχαρη, καλιτσούνι λυχναράκι και πολλά άλλα αγαθά!

04022

Atlantica Akti Zeus

Διεύθυνση:ΛΙΝΟΠΕΡΑΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Τηλέφωνο:2810 378900

Atlantica Akti Zeus

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.