Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Athina Palace Resort & Spa

Το ξενοδοχείο CHC Athina Palace Resort & Spa βρίσκεται στην τοποθεσία Μαδέ, στη Λυγαριά, 20 χλμ. δυτικά του Ηρακλείου. Τα 355 ανακαινισμένα δωμάτια είναι χτισμένα με μια μοναδική αρχιτεκτονική πάνω σε αυτό το λόφο και προσφέρουν θαυμάσια θέα στο Κρητικό Πέλαγος. Ξεχωρίζουν ακόμη, οι φροντισμένοι κήποι, η πολυτέλεια των χώρων, οι φιλικές διαθέσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και η υποδοχή όπου προσφέρεται πάντοτε στην άφιξη ένα δροσερό αφέψημα από κρητικά βότανα.

Athina Palace Resort & Spa

Καθημερινά στο εστιατόριο Zeus του ξενοδοχείου CHC Athina Palace Resort & Spa σερβίρεται πλούσιος πρωινός μπουφές, με τα κρητικά και τα υπόλοιπζ ελληνικά προϊόντα να κατέχουν εξέχουσα θέση.

Στο μπουφέ, μεταξύ άλλων σερβίρονται παρασκευές φρέσκου ψωμιού, σπιτικές μαρμελάδες, τοπικό μέλι, φρέσκο βούτυρο, μεγάλη ποικιλία σε τοπικά αλλαντικά και τυριά κλπ.

Παράλληλα, μπορεί κανείς να απολαύσει ποικιλία παρασκευών ζύμης (π.χ. δίπλες, καλιτσούνια, σφακιανές πίτες, λουκουμάδες και τηγανίτες), ελιές διαφόρων ειδών, πάστες ελιάς και ο παραδοσιακό ντάκο με ελαιόλαδο και ντομάτα.

Στον κρύο μπουφέ προσφέρεται μεγάλη ποικιλία φρέσκων λαχανικών και φρούτων από την κρητική γη, ενώ στον ζεστό μπουφέ κυριαρχούν το παραδοσιακό «σφουγγάτο», τα χωριάτικα λουκάνικα, τα ψητά λαχανικά και οι παραδοσιακές πίτες (όπως χορτόπιτα, τυρόπιτα και γαλατόπιτα).

Τέλος, μπορεί κανείς να γευτεί πληθώρα τοπικών γλυκισμάτων, όπως καρυδόπιτα, μηλόπιτα, λυχναράκια και διάφορα είδη από κέικ και βουτήματα.

11316

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Πρόβειο
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Ροδάκινο
Γλυκό κουταλιού Σύκο
Μαραθόπιτα
Κουλουράκια Λαδιού
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Επτάζυμο
Ελιές Καλαμών
Καρπούζι
Χαμομήλι
Ελληνικός καφές

Athina Palace Resort & Spa

Διεύθυνση:ΛΥΓΑΡΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Τηλέφωνο:2810 811800
Ιστότοπος: http://www.athinapalace.com.gr

Athina Palace Resort & Spa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.