Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Art Hotel Debono

Το Art Hotel Debono είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο που βρίσκεται στα Γουβιά, σε μια αξιοζήλευτη θέση στη βόρεια πλευρά της Κέρκυρας. Εκτείνεται σε μια ιδιωτική έκταση 129 στρεμμάτων με ελαιόδεντρα και φοίνικες, ενώ περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους.

Η θέση του Art Hotel Debono είναι εξαιρετική, όχι μόνο διότι βρίσκεται σε ένα γαλήνιο και ήρεμο περιβάλλον, αλλά γιατί παρέχει εξίσου εύκολη πρόσβαση με τα πόδια στο κέντρο των Γουβιών, όπου βρίσκει κανείς πολλά μπαρ, εστιατόρια και επιλογές διασκέδασης.

Art Hotel Debono

Καθημερινά, το ξενοδοχείο προσφέρει έναν πλούσιος πρωινός μπουφές, όπου τα ελληνικά εδέσματα έχουν την τιμητική τους!

Μεταξύ άλλων, σερβίρονται αρτοσκευάσματα (όπως φρέσκο ψωμί από ντόπιο φούρνο της περιοχής, κέικ, κουλούρια, μπισκότα, σταφιδόψωμα, ελαιόψωμα κ.ά., που παρασκευάζονται με αγνά υλικά από το προσωπικό του ξενοδοχείου), διάφορες παρασκευές αυγών ελευθέρας βοσκής από ντόπιο παραγωγό, ποικιλίες μαρμελάδων που φτιάχνονται από το προσωπικό της επιχείρησης με την πρώτη ύλη να προέρχεται από τον κήπο του ξενοδοχείου, ελληνικά τυριά (φέτα, γραβιέρα, κατίκι Δομοκού κλπ) και αλλαντικά (κρητικό απάκι ,σαλάμι Κέρκυρας και το ξακουστό νούμπουλο Κέρκυρας από χοιρινή ωμοπλάτη), χωριάτικες πίτες με χόρτα από τον κήπο, παραδοσιακές μπουγάτσες και κερκυραϊκή γιαουρτόπιτα με μυρωδιά βουτύρου.

Ο μπουφές ολοκληρώνεται με ελληνικό καφέ που ψήνεται στη χόβολη, γλυκά του κουταλιού κουμκουάτ και κερκυραϊκή συκομαίδα.

08423

Art Hotel Debono

Διεύθυνση:ΓΟΥΒΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τηλέφωνο:26610 90220
Ιστότοπος: http://www.arthoteldebono.gr

Art Hotel Debono

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.