Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Arion Astir Palace

Έντονα χρώματα κυριαρχούν στα ατελείωτα παραθαλάσσια στρέμματα του ξενοδοχειακού συγκρότηματος Astir Palace Resort, εντός του οποίου βρίσκεται το Arion Resort & Spa. Το ξενοδοχείο διαθέτει 123 δωμάτια και σουίτες, 58 πλήρως ανακαινισμένα bungalows, ατμοσφαιρικά μπαρ και εστιατόρια που προσφέρουν εμπνευσμένες ιαπωνικές, ελληνικές και ιταλικές γεύσεις.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα λειτουργεί όλο το χρόνο και προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για ψυχαγωγία και αναζωογόνηση, όπως το Arion Spa με θεραπευτική πισίνα και δωμάτια θεραπειών, οι εξωτερικές πισίνες, οι αθλητικές εγκαταστάσεις, το Kids Club κλπ.

Arion Astir Palace

Άρωμα Ελλάδας ευωδιάζει το πρωινό που σερβίρεται στο ξενοδοχείο Arion Resort & Spa, Astir Palace. Στο ίδιο ύφος κινούνται και οι κουζίνες των εστιατορίων του ξενοδοχείου. Το πρωινό θεωρείται το κατεξοχήν γεύμα των διακοπών και η σημαντικότερη πηγή ενέργειας για μια δραστήρια ημέρα. Ο αστείρευτος γαστρονομικός πλούτος της χώρας μας εκφράζεται με τον πιο γευστικό τρόπο μέσα από ένα γνήσιο ελληνικό πρωινό.

Αυτή τη φιλοσοφία ενστερνίστηκε o Executive Chef, Στράτος Καλαθάκης, και προβάλλει τα αξιόλογα ελληνικά προϊόντα «με το… καλημέρα σας»! Στον μπουφέ του πρωινού φιγουράρουν ελληνικά τυριά (κασέρι, κεφαλογραβιέρα Κρήτης, φρέσκια μοτσαρέλα πλεξούδα Κοζάνης, μανούρι, ανθότυρο, τυροζούλια), γιαούρτι, ταχίνι, χειροποίητες πίτες, τραχανάς, αλλαντικά (χοιρινή λόντζα Κέρκυρας, γαλοπούλα καπνιστή) μέχρι και μέλι με κηρήθρα, αναδεικνύοντας το ελληνικό πρωινό του Arion στον καλύτερο πρεσβευτή της Ελλάδας.

02547

Arion Astir Palace

Διεύθυνση:ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ 40
Τηλέφωνο:210 8902 000
Ιστότοπος: http://www.astir-palace.com/

Arion Astir Palace

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.