Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Argo Boutique Hotel

Το μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο Αργώ βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή στη Χώρα της Νάξου, σε απόσταση 100μ. από την παραλία. Προσφέρει ρεσεψιόν με πολύγλωσσο προσωπικό, δωρεάν Wi-Fi και γωνιά internet και πισίνα. Τα κομψά διακοσμημένα δωμάτια και οι σουίτες έχουν στρώματα Cocomat και  διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (κλιματισμός, ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση, μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών, ενώ κάποιες από αυτές διαθέτουν επίσης μπανιέρα-υδρομασάζ, καμπίνα ντους με υδρομασάζ ή υπαίθριο υδρομασάζ).

To κτίριο εντάσσεται αρμονικά στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου στη Χώρα Νάξου. Εξωτερικά διατηρεί στοιχεία της παραδοσιακής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής με την γεωμετρικότητα και την απλότητα που την χαρακτηρίζει. Εναρμονίζεται πλήρως με το περιβάλλον και την τοπική αρχιτεκτονική.

Εσωτερικά η διαμόρφωση των δωματίων επικεντρώνεται στην ανάδειξη της απλότητας του χώρου. Η κύρια συνθετική αρχιτεκτονική ιδέα ήταν η δημιουργία χώρων που θα συνδυάζουν την τοπική αρχιτεκτονική με το concept του μύθου της αργοναυτικής εκστρατείας.

Argo Boutique Hotel

Το πρωινό θεωρείται το κατεξοχήν γεύμα των διακοπών και η σημαντικότερη πηγή ενέργειας για μια δραστήρια ημέρα. Ο αστείρευτος γαστρονομικός πλούτος της χώρας μας – με όλη την απλότητα, την καθαρότητα και την αγνότητα των τοπικών προϊόντων – εκφράζεται με τον πιο γευστικό τρόπο μέσα από ένα γνήσιο ελληνικό πρωινό.

Το ελληνικό πρωινό, αρθρώνεται πλούσιο και πολυμορφικό από τόπο σε τόπο. Πρώτες ύλες διαλεγμένες από τους παραγωγούς, προϊόντα ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, παραδοσιακά εδέσματα τοπικής ταυτότητας συνθέτουν την γαστρονομική κουλτούρα και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της κάθε περιοχής. Στο πρωινό μας θα γευτείτε παραδοσιακά τυριά Νάξου, χειροποίητη μαρμελάδα και γιαούρτι από Έλληνες παραγωγούς!

01963

Argo Boutique Hotel

Διεύθυνση:ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 165
Τηλέφωνο:22850 23059
Ιστότοπος: http://www.hotelargo.gr

Argo Boutique Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.