Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Archontopetra

Στην καρδιά του Μεγάλου Χωριού Ευρυτανίας και μόλις 10 χλμ. από το Καρπενήσι, βρίσκεται το ξενοδοχείο «Αρχοντόπετρα», το οποίο συνδυάζει άψογα την τεχνολογία αιχμής με την παραδοσιακή ατμόσφαιρα.

Οι σουίτες της «Αρχοντόπετρας», με ονόματα των κορυφών από τους ορεινούς όγκους της Ευρυτανίας, έχουν τη δική τους ξεχωριστή ατμόσφαιρα με τα χρώματα και τον φωτισμό να συνθέτουν το κατάλληλο περιβάλλον χαλάρωσης και ευφορίας. Ο συνδυασμός εξοπλισμού, προσωπικού, service και οικογενειακής ατμόσφαιρας, προσφέρει στον φιλοξενούμενο πλήθος απολαύσεων, κάνοντας τη διαμονή στην «Αρχοντόπετρα» μια μοναδική εμπειρία.

Archontopetra

Οι πελάτες της «Αρχοντόπετρας» έχουν την ευκαιρία κάθε πρωί να γευτούν εκλεκτά τοπικά παραδοσιακά εδέσματα! Η κυρα-Μαρία, κάθε μέρα φροντίζει να υπάρχει κάποιο φρέσκο γλυκό, όπως καρυδόπιτα, ραβανί, μηλόπιτα, ενώ δε λείπει το κέικ, το οποίο (όπως όλα τα γλυκά άλλωστε) φτιάχνεται από φρέσκα αυγά, τα οποία μπορεί να γευτεί κανείς και σε διάφορες γευστικές παρασκευές!

Από το πρωινό δε θα γινόταν να λείπουν οι χειροποίητες μαρμελάδες, το χωριάτικο ψωμί από προζύμι, το τοπικό γιαούρτι και το ελατίσιο μέλι που παρασκευάζεται από παραγωγούς της περιοχής με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

14987

Archontopetra

Διεύθυνση:Μεγάλο Χωριό, Καρπενήσι
Τηλέφωνο:22370 41100
Ιστότοπος: http://www.arxontopetra.gr/

Archontopetra

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.